Nova dodela bespovratnih sredstava malim i srednjim preduzećima za nabavku opreme

Bez autora
Oct 31 2019

Prijem zahteva za dodelu bespovratnih sredstva malim i srednjim preduzećima za nabavku opreme danas je ponovo otvoren, a za to su obezbeđena i dodatna sredstva u iznosu od 200 miliona dinara.Kako se navodi na sajtu Ministarstva privrede, poslednjim izmenama i dopunama Uredbe o utvrđivanju programa za nabavku opreme omogućeno je da se sredstva mogu koristiti i za nabavku mašina i opreme za unapređenje energetske efikasnosti i ekoloških aspekata sopstvene proizvodnje. Uredbom je, takođe, omogućeno i da korisnici bespovratnih sredstava mogu da budu i srednja pravna lica.

Nova dodela bespovratnih sredstava malim i srednjim preduzećima za nabavku opremePrijem zahteva za dodelu bespovratnih sredstva malim i srednjim preduzećima za nabavku opreme danas je ponovo otvoren, a za to su obezbeđena i dodatna sredstva u iznosu od 200 miliona dinara.

Kako se navodi na sajtu Ministarstva privrede, poslednjim izmenama i dopunama Uredbe o utvrđivanju programa za nabavku opreme omogućeno je da se sredstva mogu koristiti i za nabavku mašina i opreme za unapređenje energetske efikasnosti i ekoloških aspekata sopstvene proizvodnje.

Uredbom je, takođe, omogućeno i da korisnici bespovratnih sredstava mogu da budu i srednja pravna lica.

Ministarstvo navodi da će se prijem zahteva vršiti sve dok se ne utroše preostala bespovratna sredstva.

Dodela sredstava se sprovodi u okviru Programa podrške malim i srednjim preduzećima za nabavku opreme za 2019. godinu.

Zainteresovani preduzetnici više informacija i dokumenta za preuzimanje mogu dobiti na linku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik