Niče most preko Zapadne Morave

Bez autora
Nov 11 2019

U mestu Đavolja vodenica gradi se pristupna saobraćajnica i pontonski most koji će spajati prijevorsku i parmenačku stranu Zapadne Morave. Ovi radovi omogućiće lakši pristup i olakšan rad prijateljima iz NR Kine i i kompaniji koja radi na izgradnji auto-puta Preljina - Požega, kao i domaćim privrednicima koji su podizvođači radova. Most se gradi na ušću Kamenice u Zapadnu Moravu, na mestu koje se zove Đavolja vodenica, a radove je obišao gradonačelnik Čačka Milun Todorović. Izgradnja deonice auto-puta Preljina – Požega u dužini od 31 kilometar finansirala je Vlada Republike Srbije, a važna je ne samo za razvoj Moravičkog okruga i ovog dela Srbije, već i za regionalno povezivanje.

Niče most preko Zapadne MoraveU mestu Đavolja vodenica gradi se pristupna saobraćajnica i pontonski most koji će spajati prijevorsku i parmenačku stranu Zapadne Morave.

Ovi radovi omogućiće lakši pristup i olakšan rad prijateljima iz NR Kine i i kompaniji koja radi na izgradnji auto-puta Preljina - Požega, kao i domaćim privrednicima koji su podizvođači radova.

Most se gradi na ušću Kamenice u Zapadnu Moravu, na mestu koje se zove Đavolja vodenica, a radove je obišao gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

 Izgradnja deonice auto-puta Preljina – Požega u dužini od 31 kilometar finansirala je Vlada Republike Srbije, a važna je ne samo za razvoj Moravičkog okruga i ovog dela Srbije, već i za regionalno povezivanje.

Karakteristično za ovu deonicu je to što ona prolazi kroz veoma težak geografski teren, što zahteva izgradnju brojnih tunela i mostova.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik