Za radove na aerodromu "Morava" 155 miliona dinara iz budžeta

Bez autora
Nov 13 2019

Vlada Srbije donela je rešenje kojim dodeljuje 155 miliona dinara za izvođenje "investitorskih radova" na aerodromu "Morava" kod Kraljeva, objavljeno je u Službenom glasniku. Rešenjem se ova sredstva iz budžeta odobravaju Ministarstvu odbrane. U odluci se ne navodi o kojim je radovima reč. Vlada je u oktobru proglasila javnim interesom obavljanje avio-prevoza na dve linije sa aerodroma u Kraljevu – do Soluna i do Beča. Nakon toga raspisan je tender za izbor avio-prevoznika za ove linije, a Vlada će pobednika konkursa subvencionisati sa 5,7 miliona evra u naredne tri godine.

Za radove na aerodromu "Morava" 155 miliona dinara iz budžetaVlada Srbije donela je rešenje kojim dodeljuje 155 miliona dinara za izvođenje "investitorskih radova" na aerodromu "Morava" kod Kraljeva, objavljeno je u Službenom glasniku.

Rešenjem se ova sredstva iz budžeta odobravaju Ministarstvu odbrane. U odluci se ne navodi o kojim je radovima reč.

Vlada je u oktobru proglasila javnim interesom obavljanje avio-prevoza na dve linije sa aerodroma u Kraljevu – do Soluna i do Beča.

Nakon toga raspisan je tender za izbor avio-prevoznika za ove linije, a Vlada će pobednika konkursa subvencionisati sa 5,7 miliona evra u naredne tri godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik