Volvo osniva lizing društvo u Hrvatskoj

Bez autora
Nov 18 2019

Upravno vijeće Hrvatske agencije za nadzor finansijskih usluga dalo je saglasnost Volvo Group Croatia za osnivanje lizing društva, čime se nakon deset godina osniva novo lizing društvo u Hrvatskoj. Upravno vijeće Hanfe donijelo je rješenje kojim se društvu Volvo Group Croatia, sa sjedištem u Zagrebu, daje saglasnost za osnivanje lizing društva, odnosno za sticanje kvalifikovanog udjela u visini od 100 odsto temeljnog kapitala lizing društva Volvo Financial Services leasing d.o.o. u osnivanju. Tim je rješenjem Hanfa dala i saglasnost Assyi Veskovi Donchevi i Igoru Smolecu za obavljanje funkcije člana uprave u društvu Volvo Financial Services leasing u osnivanju.

Volvo osniva lizing društvo u HrvatskojUpravno vijeće Hrvatske agencije za nadzor finansijskih usluga dalo je saglasnost Volvo Group Croatia za osnivanje lizing društva, čime se nakon deset godina osniva novo lizing društvo u Hrvatskoj.

Upravno vijeće Hanfe donijelo je rješenje kojim se društvu Volvo Group Croatia, sa sjedištem u Zagrebu, daje saglasnost za osnivanje lizing društva, odnosno za sticanje kvalifikovanog udjela u visini od 100 odsto temeljnog kapitala lizing društva Volvo Financial Services leasing d.o.o. u osnivanju.

Tim je rješenjem Hanfa dala i saglasnost Assyi Veskovi Donchevi i Igoru Smolecu za obavljanje funkcije člana uprave u društvu Volvo Financial Services leasing u osnivanju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik