PKB Imes u stečaju traži procenu pokretne imovine

Bez autora
Nov 18 2019

PKB Imes u stečaju iz Padinske skele zatražio je firmu koja bi procenila vrednost pokretne imovine tog preduzeća i celishodnosti njenog unovčenja. Svrha procene industrije mesa je da se utvrdi strategija prodaje kako bi se ostvarila najveća prodajna vrednost imovine organizovane po celinama, a zatim i maksimalno namirili poverioci. Ponude zainteresovanih za ovaj posao u PKB Imesu u stečaju očekuju se u narednih osam dana. Odlukom Privrednog suda u Beogradu industrija mesa PKB Imes je u stečaju od marta ove godine. Poljoprivredna korporacija Beograd (PKB) privatizovana je početkom godine kada je njen vlasnik postala Al Dahra Srbija a taj posao nije obuhvatio firmu PKB Imes.

PKB Imes u stečaju traži procenu pokretne imovinePKB Imes u stečaju iz Padinske skele zatražio je firmu koja bi procenila vrednost pokretne imovine tog preduzeća i celishodnosti njenog unovčenja.

Svrha procene industrije mesa je da se utvrdi strategija prodaje kako bi se ostvarila najveća prodajna vrednost imovine organizovane po celinama, a zatim i maksimalno namirili poverioci.

Ponude zainteresovanih za ovaj posao u PKB Imesu u stečaju očekuju se u narednih osam dana. Odlukom Privrednog suda u Beogradu industrija mesa PKB Imes je u stečaju od marta ove godine.

Poljoprivredna korporacija Beograd (PKB) privatizovana je početkom godine kada je njen vlasnik postala Al Dahra Srbija a taj posao nije obuhvatio firmu PKB Imes.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik