Sve više žalbi na rad banaka i osiguravajućih kuća

Bez autora
Nov 21 2019

Korisnici finansijskih usluga za devet meseci podneli su 1.491 pritužbu na rad banaka, osiguranja, društava za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondovima i platnim institucijama, što je povećanje od 12 odsto u odnosu na petogodišnji prosek, navodi se u izveštaju Narodne banke Srbije.Više od polovine pritužbi podneto je na rad osiguravajućih kuća, a slede banke sa 46,3 odsto pritužbi, dok su za dobrovoljna penzijska i platne institucije stigle samo po jedna pritužba. Korisnici finansijskih usluga za devet meseci podneli su 1.491 pritužbu na rad banaka, osiguranja, društava za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondovima i platnim institucijama, što je povećanje od 12 odsto u odnosu na petogodišnji prosek, navodi se u izveštaju Narodne banke Srbije.

Sve više žalbi na rad banaka i osiguravajućih kućaKorisnici finansijskih usluga za devet meseci podneli su 1.491 pritužbu na rad banaka, osiguranja, društava za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondovima i platnim institucijama, što je povećanje od 12 odsto u odnosu na petogodišnji prosek, navodi se u izveštaju Narodne banke Srbije.

Više od polovine pritužbi podneto je na rad osiguravajućih kuća, a slede banke sa 46,3 odsto pritužbi, dok su za dobrovoljna penzijska i platne institucije stigle samo po jedna pritužba.

Korisnici finansijskih usluga za devet meseci podneli su 1.491 pritužbu na rad banaka, osiguranja, društava za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondovima i platnim institucijama, što je povećanje od 12 odsto u odnosu na petogodišnji prosek, navodi se u izveštaju Narodne banke Srbije.

Više od polovine pritužbi podneto je na rad osiguravajućih kuća, a slede banke sa 46,3 odsto pritužbi, dok su za dobrovoljna penzijska i platne institucije stigle samo po jedna pritužba.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik