Bivši Agrokor prodaje stotinjak zemljišta, vila, farmu, poslovne prostore...

Bez autora
Nov 24 2019

Ponuda nekretnina u vlasništvu Fortenova grupe koje je Uprava kompanije ocijenila neiskoristivima u daljnjem poslovanju i u srpnju stavila na tržište, danas je proširena, među ostalim, za tri vile koje je u atraktivnim dijelovima Zagreba i Samobora koristila Adriatica net u sastavu bivšeg Agrokora. Prva od dvije zagrebačke vile koje je Fortenova oglasila nalazi se na Bukovačkoj cesti, veličine je 131 kvadrat, a Fortenova ju je voljna prodati za najmanje 945 tisuće kuna. U drugom slučaju riječ je o vili u Mikulićima, površine 94 kvadrata, i oglašenom početnom cijenom od 706 tisuća kuna. Najveći početni iznos među oglašenim vilama, milijun i 70 tisuća kuna, Fortenova traži za bivšu rezidenciju Adriatice net u Samoboru, veličine 132 kvadrata.

Bivši Agrokor prodaje stotinjak zemljišta, vila, farmu, poslovne prostore...Ponuda nekretnina u vlasništvu Fortenova grupe koje je Uprava kompanije ocijenila neiskoristivima u daljnjem poslovanju i u srpnju stavila na tržište, danas je proširena, među ostalim, za tri vile koje je u atraktivnim dijelovima Zagreba i Samobora koristila Adriatica net u sastavu bivšeg Agrokora.

Prva od dvije zagrebačke vile koje je Fortenova oglasila nalazi se na Bukovačkoj cesti, veličine je 131 kvadrat, a Fortenova ju je voljna prodati za najmanje 945 tisuće kuna. U drugom slučaju riječ je o vili u Mikulićima, površine 94 kvadrata, i oglašenom početnom cijenom od 706 tisuća kuna.

Najveći početni iznos među oglašenim vilama, milijun i 70 tisuća kuna, Fortenova traži za bivšu rezidenciju Adriatice net u Samoboru, veličine 132 kvadrata.

Novosti u nekretninskoj ponudi Fortenove su i građevinsko zemljište na zagrebačkoj Šalati, između Voćarske i Jurkovićeve ulice, ukupne površine 3255 'kvadrata', zemljište za investicijsku izgradnju u riječkoj industrijskoj zoni Kukuljanovo ukupne površine 31274 'kvadrata', zgrada bivšeg mlina u centru Križevaca te bivša svinjogojska farma Sremac u Rokovcima kod Vinkovaca.

Ukupno je na popisu nekretnina koje Fortenova prodaje 112 zemljišta, 27 poslovnih prostora, tri vile i garažno mjesto u Zagrebu. Najveći broj ponuđenih nekretnina koristili su PIK Vrbovec, Konzum i Belje.

Dok se nekretnine koje je koristio PIK Vrbovec u najvećem broju nalaze u Zagrebačkoj županiji, a Belja u Baranji, nekretnine koje je koristio Konzum raspoređene su diljem države.

- Obvezujuće ponude za kupnju nekretnina zaprimaju se do 20. prosinca 2019. godine. Od prvog dana lansiranja web stranica za prodaju nekretnina Fortenova grupe evidentirano je više od 1,2 milijuna klikova i raznih pregleda. U razdoblju od pokretanja prodaje ovih nekretnina zabilježen je veliki interes kupaca te su realizirani obilasci i pregledi lokacija s komercijalnom namjenom.  U ovom trenutku smo u fazi finalizacije prvih transakcija – ističu u Fortenova grupi, najavljujući daljnje proširenje liste ponuđenih nekretnina.

Trenutna početna vrijednost oglašenih nekretnina Fortenove je 120 milijuna kuna.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik