Posao za 20 radnika u kompaniji “Eko raber“

Bez autora
Nov 24 2019

Novi fabrički pogon počeće sa radom u Dimitrovgradu 1. decembra, rekao je za Danas predsednik ove opštine Vladica Dimitrov. U Radnoj zoni “Beleš“ koja posluje u sistemu Slobodne zone Pirot, počinje sa radom pogon kompanije “Eko raber“ čija je delatnost mehanički tretman i reciklaža otpadnih guma. Za početak će u ovoj firmi biti zapošljeno 20 radnika, kaže Dimitrov. Prema njegovim rečima, u Radnoj zoni “Beleš“ prodate su sve parcele. To je jedan od ekonomskih efekata izgradnje Koridora 10 i petlje Dimitrovgrad - Zapad, kaže Dimitrov i dodaje da je ekonomski efekat zbog izgradnje Koridora vidljiv i u oblasti turizma.

Posao za 20 radnika u kompaniji “Eko raber“Novi fabrički pogon počeće sa radom u Dimitrovgradu 1. decembra, rekao je za Danas predsednik ove opštine Vladica Dimitrov.

– U Radnoj zoni “Beleš“ koja posluje u sistemu Slobodne zone Pirot, počinje sa radom pogon kompanije “Eko raber“ čija je delatnost mehanički tretman i reciklaža otpadnih guma. Za početak će u ovoj firmi biti zapošljeno 20 radnika, kaže Dimitrov.

Prema njegovim rečima, u Radnoj zoni “Beleš“ prodate su sve parcele.

-To je jedan od ekonomskih efekata izgradnje Koridora 10 i petlje Dimitrovgrad- Zapad, kaže Dimitrov i dodaje da je ekonomski efekat zbog izgradnje Koridora vidljiv i u oblasti turizma.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik