Hidria s 300 milijuna eura poslova u sektoru elektromobilnosti

Bez autora
Nov 25 2019

Hidria Corporation proizvest će rješenja i tehnologije za vozila marke BMW i Daimler Mercedes za moderne, učinkovitije i ekonomičnije elektromotore za nova hibridna i električna vozila, priopćeno je iz tvrtke. Za razdoblje od 2021. do 2030. godine Hidria je sklopila nove ugovore vrijedne više od 300 milijuna eura. Hidria će na događanju u ponedjeljak predstaviti inovativnu tehnologiju i novo poslovanje. U svom pozivu naglasili su da je izniman razvojni proboj Hidria rezultat inovativne tehnologije spajanja noževa statora i rotora, pod nazivom Hidria Bond, koju je korporacija razvila sa svojim slovenskim razvojnim partnerima.

Hidria s 300 milijuna eura poslova u sektoru elektromobilnostiHidria Corporation proizvest će rješenja i tehnologije za vozila marke BMW i Daimler Mercedes za moderne, učinkovitije i ekonomičnije elektromotore za nova hibridna i električna vozila, priopćeno je iz tvrtke.

Za razdoblje od 2021. do 2030. godine Hidria je sklopila nove ugovore vrijedne više od 300 milijuna eura.

Hidria će na događanju u ponedjeljak predstaviti inovativnu tehnologiju i novo poslovanje.

U svom pozivu naglasili su da je izniman razvojni proboj Hidria rezultat inovativne tehnologije spajanja noževa statora i rotora, pod nazivom Hidria Bond, koju je korporacija razvila sa svojim slovenskim razvojnim partnerima.

Oni će u ponedjeljak otkriti i najnovije prostore za stvaranje inovativnih sustava vozila nove generacije, najavili su.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik