Vlada usvojila komercijalni ugovor za izgradnju Moravskog koridora

Bez autora
Dec 04 2019

Vlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Komercijalni ugovor za izgradnju auto-puta E-761, deonica Pojate–Preljina. U saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture navodi se da će komercijalni ugovor biti potpisan sa konzorcijumom “Behtel-Enka”, kojeg je Vlada, na osnovu sprovedenog javnog poziva, izabrala za strateškog partnera za realizaciju ovog projekta. Auto-put Pojate–Preljina gradiće se u dužini od 112,3 kilometra i povezaće Koridor 10 i auto-put “Miloš Veliki”, kao i sva veća mesta u delu centralne Srbije, uključujući Čačak, Kraljevo, Vrnjačku Banju, Trstenik, Kruševac i Ćićevac.

Vlada usvojila komercijalni ugovor za izgradnju Moravskog koridoraVlada Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Komercijalni ugovor za izgradnju auto-puta E-761, deonica Pojate–Preljina (“Moravski koridor”).

U saopštenju Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture navodi se da će komercijalni ugovor biti potpisan sa konzorcijumom “Behtel-Enka”, kojeg je Vlada, na osnovu sprovedenog javnog poziva, izabrala za strateškog partnera za realizaciju ovog projekta.

Auto-put Pojate–Preljina gradiće se u dužini od 112,3 kilometra i povezaće Koridor 10 i auto-put “Miloš Veliki”, kao i sva veća mesta u delu centralne Srbije, uključujući Čačak, Kraljevo, Vrnjačku Banju, Trstenik, Kruševac i Ćićevac.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik