Poziv za nezaposlene: Besplatna akreditovana obuka za negovateljice i domaćice

Bez autora
Dec 05 2019

Savez za cerebralnu i dečiju paralizu Beograda realizuje besplatnu obuku "Sticanje znanja i veština za pružanje usluge pomoći u kući za osobe sa motoričkim poremećajima".Obuka će biti održana u Beogradu u periodu od 09. do 20. decembraove godine i obuhvatiće dva modula koja će polaznicima omogućiti da steknu znanja i kompetencije za radno mesto negovatelja/ice u okviru usluge pomoći u kući za osobe sa motoričkim poremećajima. Kako je saopšteno, po okončanju obuke i završnog testa polaznici će dobiti sertifikate akreditovane od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja.

Poziv za nezaposlene: Besplatna akreditovana obuka za negovateljice i domaćiceSavez za cerebralnu i dečiju paralizu Beograda realizuje besplatnu obuku "Sticanje znanja i veština za pružanje usluge pomoći u kući za osobe sa motoričkim poremećajima".

Obuka će biti održana u Beogradu u periodu od 09. do 20. decembraove godine i obuhvatiće dva modula koja će polaznicima omogućiti da steknu znanja i kompetencije za radno mesto negovatelja/ice u okviru usluge pomoći u kući za osobe sa motoričkim poremećajima.

Kako je saopšteno, po okončanju obuke i završnog testa polaznici će dobiti sertifikate akreditovane od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja.

Za neposredne pružaoce usluge (negovateljice -domaćice), preduslovi za uključenje u program obuke su završen I, II, III i IV stepen stručne spreme.

Prijave koje sadrže ime i prezime kandidata, stepen stručne spreme i kontakt telefon treba dostaviti najkasnije do 07. decembra na mejl: office@cerebralbg.net ili kontaktirati Savez za cerebralnu i dečju paralizu radnim danima od 09 do 14 časova na telefon 011/2184-533.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik