Gotovo udvostručen promet OC "Jahorina"

Bez autora
Dec 08 2019

U prvim danima rada skijališta na Jahorini zabilježeno je povećanje prometa za gotovo dva puta, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina". Olimpijski centar "Jahorina" prvi je u regionu pokrenuo skijalište, pa je skijanje na ovoj planini bilo moguće već od 4. decembra. Na Jahorini je svečano otvorena nova skijaška sezona puštanjem u rad ski-lifta "Sidro" Poljice i paljenjem olimpijskog plamena. Povodom otvaranja ski-sezone, legendarni britanski muzičar Brajan Feri održao je sinoć koncert na Jahorini, kojem je prisustvovalo skoro 2.000 ljudi.

Gotovo udvostručen promet OC U prvim danima rada skijališta na Jahorini zabilježeno je povećanje prometa za gotovo dva puta, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Olimpijski centar "Jahorina" prvi je u regionu pokrenuo skijalište, pa je skijanje na ovoj planini bilo moguće već od 4. decembra.

Na Jahorini je juče svečano otvorena nova skijaška sezona puštanjem u rad ski-lifta "Sidro" Poljice i paljenjem olimpijskog plamena.

Povodom otvaranja ski-sezone, legendarni britanski muzičar Brajan Feri održao je sinoć koncert na Jahorini, kojem je prisustvovalo skoro 2.000 ljudi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik