Prodaje se Farmakom sa 4 rudnika olova

Na osnovu rešenja o bankrotstvu, oglašena je prodaja koncerna Farmakom M. B. iz Šapca kao pravnog lica, a procenjena vrednost je oko 1,2 milijarde dinara. Imovinu koncerna čine rudnici olova, antimona i cinka - Rujevac, Stolice, Kik Dolić, Ravnaja, kao i nepokretna imovina na lokacijama Planina, Brštica, Kostajnik, Likodra, Krasava, Tolisavac i Zavlaka, kao i pripadajuća pokretna imovina i potraživanja. Na prodaju je i pokretna imovina pomenute kompanije, razvrstana u posebne celine. Ponuđena je trafo stanica u Šapcu sa procenjenom vrednošću od 4,7 miliona dinara, kao i zalihe materijala u Dobriću, oprema u Guči, i kancelarijski nameštaj u predstavništvu u Beogradu. Prodaja se vrši javnim prikupljanjem pisanih ponuda, ponude treba dostaviti stečajnom upravniku koncerna najkasnije do 27. januara 2020. do 11.45 časova. Javno otvaranje ponuda je istog dana, 15 minuta kasnije.

Prodaje se Farmakom sa 4 rudnika olovaNa osnovu rešenja o bankrotstvu, oglašena je prodaja koncerna Farmakom M. B. iz Šapca kao pravnog lica, a procenjena vrednost je oko 1,2 milijarde dinara.

Imovinu koncerna čine rudnici olova, antimona i cinka - Rujevac, Stolice, Kik Dolić, Ravnaja, kao i nepokretna imovina na lokacijama Planina, Brštica, Kostajnik, Likodra, Krasava, Tolisavac i Zavlaka, kao i pripadajuća pokretna imovina i potraživanja, piše portal eKapija.

Na prodaju je i pokretna imovina pomenute kompanije, razvrstana u posebne celine.

Ponuđena je trafo stanica u Šapcu sa procenjenom vrednošću od 4,7 miliona dinara, kao i zalihe materijala u Dobriću, oprema u Guči, i kancelarijski nameštaj u predstavništvu u Beogradu.

Prodaja se vrši javnim prikupljanjem pisanih ponuda, ponude treba dostaviti stečajnom upravniku koncerna najkasnije do 27. januara 2020. do 11.45 časova.

Javno otvaranje ponuda je istog dana, 15 minuta kasnije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik