Industrija kablova u Jagodini oglasila prodaju zgrade tehničkih usluga

Bez autora
Dec 08 2019

AD Holding Industrija kablova u Jagodini, privredni gigant bivše SFRJ, oglasila je prodaju zgrade tehničkih usluga. Predmet prodaje je magacin u Rekovcu, površine 265,5 kvadratnih matara, a cena je 15.750 evra. Reč je o zgradi koja je bila deo Fabrike provodnika "Kablova" iz Jagodine u Rekovcu, koja je polovinom aprila prodata Trasportnom preduzeću "Vulović Transport" DOO Kragujevac, a cena prodaje je 75 odsto od procenjene vrednosti. Ponude se podnose do 11. decembra, kada je i otvaranje ponuda u prostorijama Indusutrije kablova u Jagodini.

Industrija kablova u Jagodini oglasila prodaju zgrade tehničkih uslugaAD Holding Industrija kablova u Jagodini, privredni gigant bivše SFRJ, oglasila je prodaju zgrade tehničkih usluga.

Predmet prodaje je magacin u Rekovcu, površine 265,5 kvadratnih matara, a cena je 15.750 evra.

Reč je o zgradi koja je bila deo Fabrike provodnika "Kablova" iz Jagodine u Rekovcu, koja je polovinom aprila prodata Trasportnom preduzeću "Vulović Transport" DOO Kragujevac, a cena prodaje je 75 odsto od procenjene vrednosti.

Ponude se podnose do 11. decembra, kada je i otvaranje ponuda u prostorijama Indusutrije kablova u Jagodini, stoji u javnom oglasu.

Oglas je raspisan na osnovu Odluke Izvršbog odbora, Odluke i saglasnosti Nadzornog odbora i UPPR AD Holding Industrija kablova i Rešenja Ministarstva privrede, navodi se u javnom oglasu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik