Leskovac dobija novi trg: Investicija vredna 223 miliona dinara

Bez autora
Dec 08 2019

Gradnja gradskog trga u Leskovcu, ukupne vrednosti 223 miliona dinara, zvanično je počela. Izvođaču radova biće isplaćeno 75 miliona dinara do kraja godine, a ostatak u 2020. godini. Temeljno smo se pripremili i stanovnici Leskovca će konačno dobiti moderan i funkcionalan trg, u koji će se ulivati glavna pešačka staza. Nijedno stablo neće biti posečeno, biće zasađeno 37 novih stabala, rekao je Goran Cvetanović, gradonaćelnik Leskovca. S druge strane, leskovačke opozicione stranke smatraju da projekat ima manjkavosti, te da je preskup. Centralni gradski trg imaće površinu od 8.600 kvadratnih metara, a deo trga će imati pozornicu, fontanu i zelene površine.

Leskovac dobija novi trg: Investicija vredna 223 miliona dinaraGradnja gradskog trga u Leskovcu, ukupne vrednosti 223 miliona dinara, zvanično je počela. Izvođaču radova biće isplaćeno 75 miliona dinara do kraja godine, a ostatak u 2020. godini.

"Temeljno smo se pripremili i stanovnici Leskovca će konačno dobiti moderan i funkcionalan trg, u koji će se ulivati glavna pešačka staza. Nijedno stablo neće biti posečeno, biće zasađeno 37 novih stabala", rekao je Goran Cvetanović, gradonaćelnik Leskovca.

S druge strane, leskovačke opozicione stranke smatraju da projekat ima manjkavosti, te da je preskup, piše Politika.

Centralni gradski trg imaće površinu od 8.600 m2, a deo trga će imati pozornicu, fontanu i zelene površine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik