Završena proizvodnja u kragujevačkom "Fijatu" za 2019. godinu

Bez autora
Dec 11 2019

U fabrici "Fijat Krajsler automobili Srbija", završena je proizvodnja automobila "500L" i biće nastavljena 15. januara 2020. godine, potvrdio je za RTS predsednik Samostalnog sindikata Zoran Marković. U 2019. godini zaposleni su imali više od 130 dana plaćenog odsustva ne računajući godišnji odmor i državne praznike, kaže Zoran Marković, jer se proizvodnja usklađuje sa potrebama tržišta. Dodao je da su u toku razgovori sa menadžmentom fabrike oko isplate novogodišnjeg bonusa, koji se od 2010. godine isplaćuje radnicima na kraju godine.

Završena proizvodnja u kragujevačkom "Fijatu" za 2019. godinuU fabrici "Fijat Krajsler automobili Srbija", završena je proizvodnja automobila "500L" i biće nastavljena 15. januara 2020. godine, potvrdio je za RTS predsednik Samostalnog sindikata Zoran Marković.

U 2019. godini zaposleni su imali više od 130 dana plaćenog odsustva ne računajući godišnji odmor i državne praznike, kaže Zoran Marković, jer se proizvodnja usklađuje sa potrebama tržišta.

Dodao je da su u toku razgovori sa menadžmentom fabrike oko isplate novogodišnjeg bonusa, koji se od 2010. godine isplaćuje radnicima na kraju godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik