Playrix ulazi na srpsko gejming tržište

Bez autora
Dec 11 2019

Playrix je objavio ulazak na srpsko tržište kao deo svoje poslovne strategije. Tim Eipix Entertainmenta, domaće gejming kompanije, postaće deo Playrixa priključujući se njihovom novom studiju – Playrix RS, navedeno je na sajtu Serbian Games Association. Studio sa sedištem u Novom Sadu biće fokusiran na razvoj free-to-play mobilnih igara najvišeg svetskog kvaliteta. Lep je osećaj biti deo ove neverovatno uspešne priče. Pridruživanje Playrixovom timu će nam pružiti pristup globalnom tržištu, ogromnoj svetskoj publici i bazi znanja i stručnosti koju nikada do sada nismo imali. Verujemo da ćemo kao Playrix RS doprineti snagama Playrixa na globalnom nivou radeći na novim, jedinstvenim projektima vrhunskog kvaliteta. Takođe, srećni smo što će ovaj dogovor doprineti rastu srpske gejming scene, rekli su iz Eipixa.

Playrix ulazi na srpsko gejming tržištePlayrix je objavio ulazak na srpsko tržište kao deo svoje poslovne strategije. Tim Eipix Entertainmenta, domaće gejming kompanije, postaće deo Playrixa priključujući se njihovom novom studiju – Playrix RS, navedeno je na sajtu Serbian Games Association (SGA).

Studio sa sedištem u Novom Sadu biće fokusiran na razvoj free-to-play mobilnih igara najvišeg svetskog kvaliteta.

“Lep je osećaj biti deo ove neverovatno uspešne priče. Pridruživanje Playrixovom timu će nam pružiti pristup globalnom tržištu, ogromnoj svetskoj publici i bazi znanja i stručnosti koju nikada do sada nismo imali. Verujemo da ćemo kao Playrix RS doprineti snagama Playrixa na globalnom nivou radeći na novim, jedinstvenim projektima vrhunskog kvaliteta. Takođe, srećni smo što će ovaj dogovor doprineti rastu srpske gejming scene”, rekli su iz Eipixa.

"Nakon više od decenije rada na igrama, Eipix Entertainment je dokazao da je jedan od najtalentovanijih timova na ovom tržištu. Ponosni smo što ćemo biti deo njihovog napretka u budućnosti, pružajući Playrix RS-u sve znanje i podršku u stvaranju igara najvišeg svetskog kvaliteta", rekao je Dmitri Bukhman, suosnivač Playrixa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik