Imovina niške firme ponuđena za 117 miliona dinara

Bez autora
Dec 11 2019

Imovina firme "Vulić i Vulić" ponuđena je na prodaju po ukupnoj početnoj ceni od 117 miliona dinara, objavio je stečajni upravnik. Imovina firme nalazi se u Aleksandrovcu, Merošini i Nišu. Hladnjača na gotovo dve hiljade kvadratnih metara najkrupniji je objekat od devet ponuđenih po početnoj ceni od 71,1 milion dinara, a nalazi se u mestu Pleš, kod Aleksandrovca. Imovinska celina u Aleksandrovcu, koju čine objekti na više od hiljadu kvadratnih metara i zemljište, ponuđena je po početnoj ceni od 33,3 miliona dinara.

Imovina niške firme ponuđena za 117 miliona dinaraImovina firme "Vulić i Vulić" ponuđena je na prodaju po ukupnoj početnoj ceni od 117 miliona dinara, objavio je stečajni upravnik. Imovina firme nalazi se u Aleksandrovcu, Merošini i Nišu.

Hladnjača na gotovo dve hiljade kvadratnih metara najkrupniji je objekat od devet ponuđenih po početnoj ceni od 71,1 milion dinara, a nalazi se u mestu Pleš, kod Aleksandrovca.

Imovinska celina u Aleksandrovcu, koju čine objekti na više od hiljadu kvadratnih metara i zemljište, ponuđena je po početnoj ceni od 33,3 miliona dinara.

Na prodaju su i dva poslovna prostora u niškoj opštini Bubanj čija je ukupna površina 260 m2 a njihova početna cena 13,1 milion dinara.

Javno nadmetanje za imovinu firme "Vulić i Vulić" zakazano je za 15. januara u prostorijama Privredne komore Pirot.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik