Nova ljubljanska banka dala najbolju ponudu za Komercijalnu banku

Bez autora
Dec 24 2019

Nova ljubljanska banka pozvana je, kao podnosilac najbolje rangirane ponude na tenderu, da pristupi pregovorima radi zaključenja ugovora o kupoprodaji Komercijalne banke, saopštilo je Ministarstvo finansija. U saopštenju se navodi da je Tenderska komisija, zajedno sa finansijskim savetnikom, izvršila pregled i ocenu pravovremeno dostavljenih obavezujućih ponuda i dostavljene prateće dokumentacije. Ponude su pregledane radi rangiranja u tenderskom postupku prodaje akcija Komercijalne banke koje su u neposrednom vlasništvu Republike Srbije. Istaknuto je da je Nova ljubljanska banka podnosilac najbolje rangirane ponude.

Nova ljubljanska banka dala najbolju ponudu za Komercijalnu bankuNova ljubljanska banka pozvana je, kao podnosilac najbolje rangirane ponude na tenderu, da pristupi pregovorima radi zaključenja ugovora o kupoprodaji Komercijalne banke, saopštilo je Ministarstvo finansija.

U saopštenju se navodi da je Tenderska komisija, zajedno sa finansijskim savetnikom, izvršila pregled i ocenu pravovremeno dostavljenih obavezujućih ponuda i dostavljene prateće dokumentacije.

Ponude su pregledane radi rangiranja u tenderskom postupku prodaje akcija Komercijalne banke koje su u neposrednom vlasništvu Republike Srbije.

Istaknuto je da je Nova ljubljanska banka podnosilac najbolje rangirane ponude.

U skladu sa članom 28 Uredbe o načinu i postupku prodaje banaka koje su u vlasništvu Srbije, Nova ljubljanska banka je pozvana da pristupi pregovorima radi zaključenja ugovora o kupoprodaji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik