"Elektroprivreda" traži nove radnike, pripravnike, saznajte uvjete

Bez autora
Dec 25 2019

Državna kompanija "Elektroprivreda BiH" raspisala je javni poziv za prijem novih radnika i pripravnika na neodređeno vrijeme. Riječ je o ukupno 17 pozicija.Danas je tako, prema zahtjevu ''Elektrodistribucije'' Sarajevo, objavljen konkurs za prijem sedam radnika, od čega je jedan pripravnik. Prema oglasu, državna firma prima inžinjere za energetiku, elektromontere, stručne saradnike, samostalne tehničare. Kako je navedeno u oglasu, svi kandidati moraju proći probni rad od pola godine. Osim "Elektrodistribucije" Sarajevo, oglas je raspisan za i potrebe "Elektrodistribucije" Tuzla.

"Elektroprivreda" traži nove radnike, pripravnike, saznajte uvjeteDržavna kompanija "Elektroprivreda BiH" raspisala je javni poziv za prijem novih radnika i pripravnika na neodređeno vrijeme. Riječ je o ukupno 17 pozicija.

Danas je tako, prema zahtjevu ''Elektrodistribucije'' Sarajevo, objavljen konkurs za prijem sedam radnika, od čega je jedan pripravnik.

Prema oglasu, državna firma prima inžinjere za energetiku, elektromontere, stručne saradnike, samostalne tehničare.

Kako je navedeno u oglasu, svi kandidati moraju proći probni rad od pola godine.

Osim "Elektrodistribucije" Sarajevo, oglas je raspisan za i potrebe "Elektrodistribucije" Tuzla. Ova podružnica tako traži 10 radnika, također na probni period od pola godine.

Traže se inžinjer za energetiku i razvoj u Službi za energetiku i razvoj, inžinjer za mreže i postrojenja u Službi za održavanje mreža i postrojenja, inžinjer za transport u Službi za opće poslove i transport, tehničar za upravljanje mrežom u Srebreniku...

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik