Dodela nagrada "EY Preduzetnik godine" 20. februara

Bez autora
Feb 13 2014

Najprestižnija svetska nagrada za dostignuća u preduzetništvu - "EY Preduzetnik godine" (EY Entrepreneur Of The Year) se po drugi put dodeljuje u Srbiji, 20. februara 2014. godine. Nagrada "EY Preduzetnik godine" postoji već 27 godina, a u Srbiji je prvi put ustanovljena prošle godine.Kao prva i jedina globalna nagrada ovog tipa, "EY Preduzetnik godine" dodeljuje se izuzetnim pojedincima koji grade i razvijaju uspešne, rastuće i dinamične kompanije. "EY Preduzetnik godine" organizuje se u više od 140 gradova i 50 zemalja širom sveta.

Dodela nagrada Najprestižnija svetska nagrada za dostignuća u preduzetništvu - "EY Preduzetnik godine" (EY Entrepreneur Of The Year) se po drugi put dodeljuje u Srbiji, 20. februara 2014. godine.

Nagrada "EY Preduzetnik godine" postoji već 27 godina, a u Srbiji je prvi put ustanovljena prošle godine. Kao prva i jedina globalna nagrada ovog tipa, "EY Preduzetnik godine" dodeljuje se izuzetnim pojedincima koji grade i razvijaju uspešne, rastuće i dinamične kompanije. "EY Preduzetnik godine" organizuje se u više od 140 gradova i 50 zemalja širom sveta.

"Ponosni smo na to što je Srbija 2013. godine po prvi put imala svog predstavnika na takmičenju za svetskog preduzetnika godine održanog u Monte Karlu u junu 2013. godine. Srbiju je predstavljao vlasnik kompanije "Buck" Darko Budeč, pobednik nacionalnog takmičenja koje je održano u novembru 2012. godine. Podrška preduzetništvu jedan je od naših doprinosa stvaranju boljeg poslovnog okruženja što je ujedno i moto naše kompanije. EY želi da doprinese afirmaciji najboljih srpskih preduzetnika i pruži im mogućnost da stanu rame uz rame sa najboljima iz celog sveta", kažu iz kompanije EY.

Srbija ima preduzetnike koji daju ogroman doprinos njenoj ekonomiji i mogu biti ključan oslonac tokom procesa oporavka od globalne krize i privođenje tranzicije kraju. Nagrada "EY Preduzetnik godine" koja se po drugi put dodeljuje u Srbiji, promoviše preduzetnički duh i inicijativu, i odaje priznanje ljudima koji su postigli uspeh svojom vizijom i inovativnošću.

Pobednik nacionalnog konkursa u Srbiji će i ove godine, zajedno sa pobednicima iz zemalja širom sveta, konkurisati za priznanje "EY Svetski preduzetnik godine" i prisustvovati svečanoj ceremoniji u Monte Karlu u junu 2014. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik