Uspješan početak poslovne godine za Montenegro Airlines

Bez autora
Mar 09 2014

Sudeći po ostvarenim rezultatima poslovanja za januar i februar, 2014. godina je počela uspješno za nacionalnu avio kompaniju. Naime, za prva dva mjeseca ostvaren je bolji rezultat poslovanja za oko 500.000 eura u odnosu na isti period prošle godine, čime je uspješno otpočet i završen zimski period letenja, saopšteno je iz Montenegro Airlinesa. S obzirom na već sklopljene ugovore i najave, sljedeći mjeseci će biti još uspješniji. Takođe, u ovom periodu popunjenost putničke kabine je za 3 odsto veća u redovnom saobraćaju u odnosu na isti period prethodne godine. Gore navedeno rezultat je povećanja standarda i kvaliteta usluge, dobro isplaniranog reda letenja, tačnosti i urednosti obavljanja saobraćaja i permanentnog smanjenja nepotrebnih troškova.

Uspješan početak poslovne godine za Montenegro AirlinesSudeći po ostvarenim rezultatima poslovanja za januar i februar, 2014. godina je počela uspješno za nacionalnu avio kompaniju. Naime, za prva dva mjeseca ostvaren je bolji rezultat poslovanja za oko 500.000 eura u odnosu na isti period prošle godine, čime je uspješno otpočet i završen zimski period letenja, saopšteno je iz Montenegro Airlinesa.

S obzirom na već sklopljene ugovore i najave, sljedeći mjeseci će biti još uspješniji. Takođe, u ovom periodu popunjenost putničke kabine je za 3 odsto veća u redovnom saobraćaju u odnosu na isti period prethodne godine.

Gore navedeno rezultat je povećanja standarda i kvaliteta usluge, dobro isplaniranog reda letenja, tačnosti i urednosti obavljanja saobraćaja i permanentnog smanjenja nepotrebnih troškova. Za 8. mart kompanija je pripremila iznenađenje za sve naše putnice kojim će promovisati još jedan crnogorski brend – Sergeja Ćetkovića. Naime, Montenegro Airlines će povodom 8. marta, a u susret najvećem evropskom muzičkom događaju, obradovati sve pripadnice ljepšeg pola na svojim letovima i podijeliti njegove CD-ove.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik