Svjetski wellness brend Henri Chenot dolazi u Kumbor

Bez autora
Mar 09 2014

Svjetski renomirani wellness i spa brend Henri Chenot biće prisutan u Crnoj Gori od 2016. godine u sklopu One&Only hotela, u luksuznom turističkom kompleksu Portonovi u Kumboru. Azmont Investments i One&Only potpisali su ugovor sa brendom Henri Chenot i tako će Crna Gora, zahvaljujući izgradnji kompleksa Portonovi, biti prva zemlja u regionu koja će gostima moći da ponudi Chenot metode tretmana za potpunu revitalizaciju. Mark DeCocinis, predsjednik i šef operative One&Only Resorta, kazao je da im je veliko zadovoljstvo da rade sa Henri Chenot-om. Znamo da će naši gosti istinski cijeniti benefite Henri Chenot tretmana. Osjećamo da su Henri Chenot i One&Only odlična kombinacija za privlačenje gostiju iz svih zemalja svijeta, koji sve više traže drugačije načine za relaksaciju i poboljšanje zdravlja, dok u isto vrijeme uživaju u raznovrsnoj ponudi u svim našim rizortima.

Svjetski wellness brend Henri Chenot dolazi u KumborSvjetski renomirani wellness i spa brend Henri Chenot biće prisutan u Crnoj Gori od 2016. godine u sklopu One&Only hotela, u luksuznom turističkom kompleksu Portonovi u Kumboru. Azmont Investments i One&Only potpisali su ugovor sa brendom Henri Chenot i tako će Crna Gora, zahvaljujući izgradnji kompleksa Portonovi, biti prva zemlja u regionu koja će gostima moći da ponudi Chenot metode tretmana za potpunu revitalizaciju.

Mark DeCocinis, predsjednik i šef operative One&Only Resorta, kazao je da im je veliko zadovoljstvo da rade sa Henri Chenot-om.

„Znamo da će naši gosti istinski cijeniti benefite Henri Chenot tretmana. Osjećamo da su Henri Chenot i One&Only odlična kombinacija za privlačenje gostiju iz svih zemalja svijeta, koji sve više traže drugačije načine za relaksaciju i poboljšanje zdravlja, dok u isto vrijeme uživaju u raznovrsnoj ponudi u svim našim rizortima."

Caroline Chenot, izvršni direktor za spau Chenotu, navela je da autentična ljepota kompleksa Portonovii jedinstvena klima, kombinovana sa One&Only uzvišenom elegancijom i luksuzom,predstavljaju odlično polazište za goste koji žele da iskuse tretmane Espace Vitalité Chenot.

„Spa je organizovan po odjeljenjima, koja nude potpuno integrisan pristup i omogućavaju našem timu spa stručnjaka da naprave odgovarajuće programe za optimalno zdravlje i blagostanje organizma".

James Wilson, izvršni direktor kompanije Azmont Investments, koja gradi kompleks Portonovi, ocijenio je da će dolazak Henri Chenot-a unaprijediti ponudu tokom sezone i omogućiti vansezonski turizam, posebno u wellness sektoru.

„Ponosni smo što u Crnu Goru dovodimo dva svjetski poznata brenda, kao što su One&Only i Henri Chenot, kaodio luksuzne ponude odmarališta Portonovi".

Henri Chenot grupa postoji u velikom broju zemalja širom svijeta i jedan je od najpoznatijih brendova u oblasti wellness-a, estetike, nutricionizma, fitnesa i kozmetike. Poznata je po jedinstvenom tretmanu nazvanom "Chenot Metoda",koja stimuliše tijelo da se prirodno obnovi do stanja optimalnog zdravlja, mentalnog i fizičkog blagostanja u svim životnim dobima. Metoda kombinuje principe kineske medicine sa najnovijim naučnim dostignućima u medicini, tehnologiji i ostalim zdravstvenim naukama.

Uz iskustvo od 40 godina, programi su napravljeni da izbalansiraju prirodne procese u organizmu, kako bi se eliminisali toksini, povećala vitalnost, nivo energije i pokrenula regeneracija.

Chenot metoda je bazirana na konceptu biontologije,koja identifikuje i objašnjava razvoj tjelesnih vitalnih resursa u različitim etapa ljudskog života, kaže se u saopštenju Azmont Investmentsa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik