Održana završna radionica za izradu projekata za SBF 2014

Bez autora
Mar 12 2014

U organizaciji BBI VIP biznis kluba i Privredne komore FBiH održana je radionica za izradu projekata za predstojeći Sarajevo Business Forum.U sklopu priprema za održavanje ovogodišnje 5. međunarodne investicijske konferencije - Sarajevo Business Forum (SBF) 2014., Bosna Bank International (BBI) je u u Banjoj Luci, Tuzli, Bihaću, Vitezu, Trebinju i Mostaru, i danas u Sarajevu održala radionice za pripremu i izradu projekata koji će biti predstavljeni i ponuđeni stranim investitorima na ovogodišnjem SBF-u.

Održana završna radionica za izradu projekata za SBF 2014U organizaciji BBI VIP biznis kluba i Privredne komore FBiH održana je radionica za izradu projekata za predstojeći Sarajevo Business Forum...

U sklopu priprema za održavanje ovogodišnje 5. međunarodne investicijske konferencije - Sarajevo Business Forum (SBF) 2014., Bosna Bank International  (BBI) je u u Banjoj Luci, Tuzli, Bihaću, Vitezu, Trebinju i Mostaru, i danas u Sarajevu održala radionice za pripremu i izradu projekata koji će biti predstavljeni i ponuđeni stranim investitorima na ovogodišnjem SBF-u.

Obraćajući se prisutnima predsjednik Privredne komore FBiH, Avdo Rapa, istakao je da je Komori posebna čast i zadovoljstvo što mogu učestvovati u povezivanju privrednika sa investitorima na predstojećem SBF-u, te da su u proteklom periodu komore dale maksimalni doprinos u lobiranju privrednika da učestvuju na Sarajevo Business Forumu jer je to prilika da pronađu investitore.

Važno je istaći da je ovo prvi put da komorski sistem države BiH, dakle komore iz oba entiteta, podržavaju i učestvuju u pripremama privrednika i projekata za Sarajevo Biznis Forum.

Stručnjaci BBI banke, predstavili su metode pripreme projekata i prezentacija u formi prihvatljivoj za strane investitore, a najavljena je i finalna sesija radionica početkom aprila.

Ove godine će se na SBF-u investitorima predstaviti projekti iz oblasti energije, poljoprivrede, turizma i infrastrukture.

Sarajevo Business Forum 2014., održat će se 14. i 15. maja u Sarajevu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik