Microsoft plaća korisnicima XP-a da promene OS

Bez autora
Mar 17 2014

Kraj podrške za Windows XP se polako bliži i Microsoft ne bira sredstva kako bi se osigurao da korisnici zamene svoju dotrajalu platformu. U najnovijem potezu kompanije, Microsoft sada korisnicima Windowsa XP zapromenu platforme nudi 50 dolara u kreditima za svaku kupovinu Windows tableta ili laptopa.Pored kredita, kompanija takođe novim korisnicima daje 90 dana premijum besplatne tehničke podrške potpuno beplatno kako bi pomogla korisnicima da što bezbolnije naprave ovu tranziciju. Ovaj servis uključuje 24/7 telefonsku i čet podršku kako bi što lakše prešli na novi operativni sistem.

Microsoft plaća korisnicima XP-a da promene OSKraj podrške za Windows XP se polako bliži i Microsoft ne bira sredstva kako bi se osigurao da korisnici zamene svoju dotrajalu platformu.

U najnovijem potezu kompanije, Microsoft sada korisnicima Windowsa XP zapromenu platforme nudi 50 dolara u kreditima za svaku kupovinu Windows tableta ili laptopa.

Pored kredita, kompanija takođe novim korisnicima daje 90 dana premijum besplatne tehničke podrške potpuno beplatno kako bi pomogla korisnicima da što bezbolnije naprave ovu tranziciju. Ovaj servis uključuje 24/7 telefonsku i čet podršku kako bi što lakše prešli na novi operativni sistem.

Na samom kraju, kompanija iz Redmonda je proširila besplatan prenos podataka kroz servis Laplink kako bi dodatno korisnicima pomogla da sve sa svog hard diska prenesu na novu mašinu uključujući tu i fotografije, video snimke, muziku i druge dokumente potpuno besplatno.

Microsoft polako spušta zavesu na Windows XP a poslednja zakrpa biće objavljena 8. aprila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik