Balkanska brodbend konferencija i sajam

Bez autora
Oct 02 2014

SCTE, Udruženje stručnjaka za brodbend tehnologije započelo je sa registracijom učesnika za šestu po redu Balkansku brodbend konferenciju i sajam, koji se održavaju u Belexpocentru pored Holiday Inn hotela u Beogradu, 2. oktobra 2014.Utemeljen na dugogodišnjem uspešnom prisustvu SCTE udruženja na području Balkana, ovaj događaj nudi predavanja vrhunskih predavača, dok će u okviru izložbenog prostora investitori, operateri i tehnički stručnjaci imati priliku da se susretnu i povežu sa međunarodnim dobavljačima.

Balkanska brodbend konferencija i sajamSCTE, Udruženje stručnjaka za brodbend tehnologije započelo je sa registracijom učesnika za šestu po redu Balkansku brodbend konferenciju i sajam, koji se održavaju u Belexpocentru pored Holiday Inn hotela u Beogradu, 2. oktobra 2014.

Utemeljen na dugogodišnjem uspešnom prisustvu SCTE udruženja na području Balkana, ovaj događaj nudi predavanja vrhunskih predavača, dok će u okviru izložbenog prostora investitori, operateri i tehnički stručnjaci imati priliku da se susretnu i povežu sa međunarodnim dobavljačima.

U saradnji sa PUKOS (Poslovno udruženje kablovskih operatera Srbije) i uz podršku SEEBC (Savet brodbend industrije za Jugoistočnu Evropu), Balkanska brodbend konferencija i sajam obuhvata prepodnevnu konferenciju sa izlaganjima visokih zvaničnika i kablovskih operatera sa prostora Balkana na temu poslovanja i strategije brodbend industrije. Nakon ručka, učesnici imaju priliku da posete štandove nekih od najboljih dobavljača u brodbend i kablovskoj industriji. Registracija za učešće na ovom događaju je besplatna za sve stručnjake iz brodbend industrije.

"Balkanska brodbend konferencija i sajam 2012. godine u Beogradu, sa 400 posetilaca i 30 izlagača, bila je veoma uspešna i posećena. SCTE ima brojno članstvo na području Balkana i uživa ugled vodećeg predavača za brodbend obuke u regionu. Na Balkanu je do sada održan čitav niz konferencija, sajmova i predavanja", dodao je Dr. Rodžer Blejkvej, predsednik SCTE udruženja.

Holiday Inn je hotel sa 4 zvezdice pored kongresnog centra BELEXPO u srcu Novog Beograda (na 10 minuta vožnje od centra srpske prestonice i 15 minuta od aerodroma Nikola Tesla). SCTE je u hotelu ugovorio posebne, niže cene smeštaja za delegate, izlagače i sponzore, a na samom događaju na raspolaganju su brojni paketi za sponzorstva i izlagače.

Više informacija o SCTE Balkanskoj brodbend konferenciji i sajmu 2014. možete pronaći ovde.

Osnovano 1945. godine, SCTE je obrazovno udruženje i neprofitna organizacija čiji je cilj unapređenje standarda brodbend inženjeringa u industriji telekomunikacija. Udruženje podstiče obuke i karijerni razvoj tehničkih stručnjaka u ovoj oblasti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik