Nema ponuda za Kovačnicu

Bez autora
Mar 18 2014

Na oglas za prodaju imovine Kovačnice, prerađivačke fabrike Kombinata aluminijuma (KAP), po početnoj cijeni od 700 hiljada eura, do sada nije stigla nijedna ponuda. Stečajni upravnik Kovačnice Zdravko Cicmil rekao je da je jutros bio u Privrednom sudu, ali da nije stigla nijedna ponuda. Zainteresovani su ponude mogli dostavljati do danas do 12 sati. Otvaranje ponuda zakazano je za sjutra u 11 sati u prostorijama podgoričkog Privrednog suda. Početna cijena manja je skoro tri puta nego na prethodnom nadmetanju, koje je proglašeno neuspješnim, iako su ponude dostavili Uniprom i Luka Pejović. Iz stečajne uprave preduzeća objašnjeno je da su problematične bile zalihe robe za koje nije jasno da li ih uopšte ima. Kompanija Uniprom, biznismena Veselina Pejovića, nudila je 600 hiljada EUR, od čega 200 hiljada za zalihe, dok je Luka Pejović, kao građanin, ponudio 416 hiljada eura za imovinu, a 220 hiljada usmeno za zalihe.

Nema ponuda za KovačnicuNa oglas za prodaju imovine Kovačnice, prerađivačke fabrike Kombinata aluminijuma (KAP), po početnoj cijeni od 700 hiljada eura, do sada nije stigla nijedna ponuda.

Stečajni upravnik Kovačnice Zdravko Cicmil rekao je agenciji Mina-business da je jutros bio u Privrednom sudu, ali da nije stigla nijedna ponuda.

Zainteresovani su ponude mogli dostavljati do danas do 12 sati. Otvaranje ponuda zakazano je za sjutra u 11 sati u prostorijama podgoričkog Privrednog suda.

Početna cijena manja je skoro tri puta nego na prethodnom nadmetanju, koje je proglašeno neuspješnim, iako su ponude dostavili Uniprom i Luka Pejović. Iz stečajne uprave preduzeća objašnjeno je da su problematične bile zalihe robe za koje nije jasno da li ih uopšte ima.

Kompanija Uniprom, biznismena Veselina Pejovića, nudila je 600 hiljada EUR, od čega 200 hiljada za zalihe, dok je Luka Pejović, kao građanin, ponudio 416 hiljada eura za imovinu, a 220 hiljada usmeno za zalihe.

Na prodaju su bile ponuđene pokretna i nepokretna imovina, koju čine građevinski objekti sa zemljištem u Dajbabama, proizvodna postrojenja, oprema i uređaji, transportna sredstva i druga pokretna imovina.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik