Promocija informatičkog obrazovanja

Bez autora
Mar 23 2014

Sajam informacijskih tehnologija i ove godine nastavlja s promocijom informatičkog obrazovanja. Online oglašavanja, razvoja mobilnih aplikacija i ostalih aktualnih tema iz ICT svijeta, i to već petu, jubilarnu godinu za redom. Kao i prošle godine, SIT 2014. se održava u sklopu 17. sajma gospodarstva u Mostaru, od 8. do 12. aprila.Organizatori sajma udruga UPIT i agencija REDAH u sklopu projekta NEXT su ove godine iznimno ponosni konferencijom pod nazivom "Razvojem softvera do razvoja regije", koja će se održati 11. aprila u sklopu sajma.

Promocija informatičkog obrazovanjaSajam informacijskih tehnologija i ove godine nastavlja s promocijom informatičkog obrazovanja...

Online oglašavanja, razvoja mobilnih aplikacija i ostalih aktualnih tema iz ICT svijeta, i to već petu, jubilarnu godinu za redom. Kao i prošle godine, SIT 2014. se održava u sklopu 17. sajma gospodarstva u Mostaru, od 8. do 12. aprila.

Organizatori sajma udruga UPIT i agencija REDAH u sklopu projekta NEXT su ove godine iznimno ponosni konferencijom pod nazivom "Razvojem softvera do razvoja regije", koja će se održati 11. aprila u sklopu sajma.

Kao što sama tema konferencije sugerira, lokalne tvrtke iz regije Hercegovine će predstaviti svoja vlastita softverska rješenja za poboljšanje načina i učinkovitosti poslovanja. Neke od tema konferencije su "Verifikacija IT kadra na tržištu rada", "Digitalni ured" i "Upravljanje dokumentima i procesima", a izlagači su ugledni stručnjaci iz BiH i Hrvatske.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik