Turski projekti za mala i srednja preduzeća

Bez autora
Mar 27 2014

Razvojna agencija Unsko-sanskog kantona poziva mala i srednja preduzeća iz USK-a na edukaciju "Priprema i implementacija investicijskih projekata".Kako bi se privukla pažnja turskih investitora na atraktivne poslovne prilike u Bosni i Hercegovini, upućen je poziv malim i srednjim preduzećima iz USK da prisustvuju edukaciji za pisanje projekata. Projekti koji budu pripremljeni po završetku edukacije će ići na stručnu evaluaciju, a najbolji projekti će imati priliku da budu predstavljeni turskim investitorima.

Turski projekti za mala i srednja preduzećaRazvojna agencija Unsko-sanskog kantona poziva mala i srednja preduzeća iz USK-a na edukaciju "Priprema i implementacija investicijskih projekata".

Kako bi se privukla pažnja turskih investitora na atraktivne poslovne prilike u Bosni i Hercegovini, upućen je poziv malim i srednjim preduzećima iz USK da prisustvuju edukaciji za pisanje projekata.

Projekti koji budu pripremljeni po završetku edukacije će ići na stručnu evaluaciju, a najbolji projekti će imati priliku da budu predstavljeni turskim investitorima.

U sklopu projekta koji je pokrenut s ciljem da ojača ekonomiju Bosne i Hercegovine kroz povećanje broja investicija iz Turske, 120 malih i srednjih preduzeća iz BiH će dobiti mogućnost da učestvuju na petodnevnoj edukaciji za pisanje projekata koju će voditi eksperti iz Direkcije za razvoj malih i srednjih preduzeća Turske KOSGEB, a edukacija će se održati u Sarajevu, Mostaru, Goraždu, Doboju, Tuzli, Banjoj Luci, Brčkom i Bihaću.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik