Penthaus od 100 miliona dolara

Bez autora
Mar 27 2014

Apartmani vredni 100 miliona dolara nisu uobičajeni, čak i u Njujorku, ali je bilo pitanje vremena, pošto poslednjih godina u Velikoj jabuci niču sve luksuzniji oblakoderi. Volstrit džurnal navodi da će trospratni penthaus u još neizgrađenom oblakoderu u Park aveniji sasvim sigurno i vrlo brzo naći kupca čak i za 100 miliona dolara.Penthaus će sa 1.150 kvadratnih metara zauzimati poslednja tri sprata novog oblakodera, sa kojeg će se, kada bude završen, pružati neverovatan pogled na Central park, ali i ostale delove Njujorka.

Penthaus od 100 miliona dolaraOstrvo Menhetn važi za sam centar Njujorka, a cena stambenog prostora u nekim delovima je paprena. Tako će trospratni penthaus u oblakoderu u Park aveniji, kada bude završen, biti ponuđen na tržištu za neverovatnih 100 miliona dolara.

Apartmani vredni 100 miliona dolara nisu uobičajeni, čak i u Njujorku, ali je bilo pitanje vremena, pošto poslednjih godina u Velikoj jabuci niču sve luksuzniji oblakoderi.

Volstrit džurnal navodi da će trospratni penthaus u još neizgrađenom oblakoderu u Park aveniji sasvim sigurno i vrlo brzo naći kupca čak i za 100 miliona dolara.

Penthaus će sa 1.150 kvadratnih metara zauzimati poslednja tri sprata novog oblakodera, sa kojeg će se, kada bude završen, pružati neverovatan pogled na Central park, ali i ostale delove Njujorka.

Planira se da apartman ima više od 15 metara dugačak bazen, ogromno stepenište koje će povezivati sva tri sprata, a penthaus će imati staklene zidove kako pogled ne bi bio ometan.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik