Produžen rok za prijavu za učešće u "KAIZEN programu"

Bez autora
Apr 08 2014

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) obaveštava da je rok za prijavu za učešće u ”KAIZEN programu” produžen do 25. aprila 2014. godine. Podsećamo, kao nastavak saradnje SIEPA-e i Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA), po drugi put sprovodi se ”KAIZEN program” namenjena srpskim privrednim društvima.Ovaj program zajednički finansiraju SIEPA i JICA kao deo tehničke pomoći namenjene Republici Srbiji, radi povećanja konkurentnosti srpskih privrednika na inostranom tržištu kroz transfer znanja i najboljih praksi iz Japana.

Produžen rok za prijavu za učešće u Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) obaveštava da je rok za prijavu za učešće u "KAIZEN programu" produžen do 25. aprila 2014. godine.

Podsećamo, kao nastavak saradnje SIEPA-e i Japanske agencije za međunarodnu saradnju (JICA), po drugi put sprovodi se "KAIZEN program" namenjena srpskim privrednim društvima. Ovaj program zajednički finansiraju SIEPA i JICA kao deo tehničke pomoći namenjene Republici Srbiji, radi povećanja konkurentnosti srpskih privrednika na inostranom tržištu kroz transfer znanja i najboljih praksi iz Japana. Glavni cilj programa je razvoj konkurentnosti kroz poboljšanje efikasnosti proizvodnih procesa i poslovanja na japanski način.

Svu neophodnu dokumentaciju neophodno je poslati na adresu: Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), Vlajkovićeva 3/V, 11000 Beograd, sa naznakom "Kaizen program".

Više informacija možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik