Najbolji aerodromi na svetu

Bez autora
Apr 09 2014

Aerodrom "Čangi" u Singapuru je prvi na listi 10 najboljih aerodroma na svetu. Šta je to što Aerodrom "Čangi" u Singapuru odvaja od ostalih? Hotel "The Crown Plaza" u okviru aerodroma važi za jedan od najboljih, a tu je i velika baštu sa biljkama iz celog sveta, i čuveni Zeleni zid visok pet metara.Zbog toga se ovaj aerdrom našao na listi 10 najboljih, koju tradicionalni pravi agencija "Skytrax" na osnovu ankete skoro 15 miliona putnika iz 110 zemalja.

Najbolji aerodromi na svetuAerodrom "Čangi" u Singapuru je prvi na listi 10 najboljih aerodroma na svetu.

Šta je to što Aerodrom "Čangi" u Singapuru odvaja od ostalih? Hotel "The Crown Plaza" u okviru aerodroma važi za jedan od najboljih, a tu je i velika baštu sa biljkama iz celog sveta, i čuveni Zeleni zid visok pet metara. Zbog toga se ovaj aerdrom našao na listi 10 najboljih, koju tradicionalni pravi agencija "Skytrax" na osnovu ankete skoro 15 miliona putnika iz 110 zemalja.

Na drugom mestu je aerodrom "Inčeon", blizu Seula. Izgrađen u obliku luka, podseća na korejski hram, tako da je arhitektura upravo to što ga odvaja od ostalih aerodorma.

Aerodrom u Minhenu, naročito Terminal 2, je na trećem mestu. Izgrađen od stakla i čelika, a oni koji su glasali za ovaj aerodrom kažu da ima njbolju hranu na svetu.

Sledeći na listi je aerodrom u Hongkongu, zatim Shiphol u Amsterdamu, "Haneda" u Tokiju.

Aerodrom u Pekingu je na sedmom mestu, dok su se na poslednaj tri mesta našli aerodorm u Cirihu, Vankuveru i "Hitrou" u Londonu koji je poslednji na listi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik