Simens gradi trafostanicu u Lastvi Grbaljskoj

Bez autora
Apr 13 2014

Kompanija Simens gradiće u Lastvi Grbaljskoj trafostanicu 400/110/35 kv čija je vrijednost 22 miliona eura. Projekat se realizuje po sistemu ključ u ruke, a investitor je Crnogorski elektroprenosni sistem. Projekat menadžer Simensa Paul Kofler i koordinator za građevinske radove u kompaniji Saša Knežević rekli su predstavnicima opštine Kotor da će u izgradnji trafostanice učestvovati i crnogorske firme. Potpredsjednik opštine Branko Nedović rekao je će crnogorskim firmama koje budu učestvovale u projektu biti isplaćeno oko 40 odsto od 22 miliona eura, kolika je vrijednost projekta. Nedović je objasnio da će crnogorske firme učestvovati u pripremnim, građevinskim, dijelu radova na montaži opreme, kao i geološkim istraživanjima i projektovanju.

Simens gradi trafostanicu u Lastvi GrbaljskojKompanija Simens gradiće u Lastvi Grbaljskoj trafostanicu 400/110/35 kv čija je vrijednost 22 miliona eura, saopšteno je iz opštine Kotor.

Projekat se, kako prenosi Mina biznis, realizuje po sistemu ključ u ruke, a investitor je Crnogorski elektroprenosni sistem.

Projekat menadžer Simensa Paul Kofler i koordinator za građevinske radove u kompaniji Saša Knežević rekli su predstavnicima opštine Kotor da će u izgradnji trafostanice učestvovati i crnogorske firme.

Potpredsjednik opštine Branko Nedović rekao je će crnogorskim firmama koje budu učestvovale u projektu biti isplaćeno oko 40 odsto od 22 miliona eura, kolika je vrijednost projekta.

Nedović je objasnio da će crnogorske firme učestvovati u pripremnim, građevinskim, dijelu radova na montaži opreme, kao i geološkim istraživanjima i projektovanju.

Planirano da je građeviski radovi počnu u novembru, do kada će biti revidiran projekat i obezbijeđena građevinska dozvola.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik