CEO konferencija u pet gradova BiH

Bez autora
Apr 26 2014

CEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) predstavlja godišnji događaj koji povezuje mlade sa uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motivišu na proaktivan pristup preduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina.Po prvi put, CEO konferencijam kiju organizuje Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, biće održana u 5 gradova BIH – Zenici (26. april),Tuzli (10. maj), Mostaru (17. maj), Banja Luci (24. maj) i Sarajevu (31. maj i 1. jun).

CEO konferencija u pet gradova BiHCEO (Career and Entrepreneurship Opportunities) predstavlja godišnji događaj koji povezuje mlade sa uspješnim ljudima koji ih pozitivnim primjerima motivišu na proaktivan pristup preduzetništvu i razvoju karijere razbijanjem mitova o uspjehu i usvajanjem novih znanja i vještina.

Po prvi put, CEO konferencijam kiju organizuje Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, biće održana u 5 gradova BIH – Zenici (26. april),Tuzli (10. maj), Mostaru (17. maj), Banja Luci (24. maj) i Sarajevu (31. maj i 1. jun).

CEO konferencija ima za cilj da kroz uspješne karijerne i preduzetničke priče te primjere dobre prakse i tehnološke inovacije, inspiriše sve učesnike na zauzimanje proaktivne uloge i na taj način donesu pozitivne promjene na ličnom i društvenom planu.

CEO želi poticati studente i mlade da se udružuju i razvijaju poslovne i socijalne mreže u cilju stvaranja konkretnih biznisa što jača potencijal njihove samozapošljivosti.

Sve aktivnosti CEO konferencije predstavljaju iskre u poticanju aktivne i smislene diskusije te umrežavanja.

Prijave za učešće su otvorene, a zatvaraju se sedam dana prije početka konferencije.

Prijavu možete izvršiti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik