Očekiju se rekordna prodaja automobila Lamborgini

Bez autora
Apr 15 2014

Italijanski proizvođač sportskih automobila Lamborgni očekuje rekordnu prodaju ove godine, saopštio je izvršni direktor firme Stefan Vinkelman.Vinkelman je uoči Međunarodnog sajma automobila u Njujorku, koji se održava od 18. do 27. aprila, izjavio da se nada će ovogodišnja prodaja premašiti prethodno zabeleženu prodaju zahvaljujući najnovijem super automobilu, i da će to biti rekordna prodaja u toku 51 godine postojanja ovog proizvođača automobila.

Očekiju se rekordna prodaja automobila LamborginiItalijanski proizvođač sportskih automobila Lamborgni očekuje rekordnu prodaju ove godine, saopštio je izvršni direktor firme Stefan Vinkelman.

Vinkelman je uoči Međunarodnog sajma automobila u Njujorku, koji se održava od 18. do 27. aprila, izjavio da se nada će ovogodišnja prodaja premašiti prethodno zabeleženu prodaju zahvaljujući najnovijem super automobilu, i da će to biti rekordna prodaja u toku 51 godine postojanja ovog proizvođača automobila, preneo je list Eko.

U toku prvih nekoliko meseci, Lamborgini je uspeo da proda više od 10.000 jedinica njihovog novog Hurakan LP 610-4, naslednika modela Galardo.

Vinkelman tvrdi da je već zabeležena duplo veća prodaja od očekivane, pa otuda optimistične prognoze u pogledu modela "hurakan", koji bi prema prognozama, trebalo da premaši najbolju prodaju tipa "galjardo", koja iznosi 1.844 prodatih jedinica.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik