Prodaja akcija Imleka u vlasništvu Akcionarskog i PIO fonda

Bez autora
Apr 15 2014

Agencija za privatizaciju saopštila je danas da će na Beogradskoj berzi početi prodaju akcija kompanije Imlek u vlasništvu Akcionarskog fonda i Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO). Na prodaju će biti ponuđeno 120.456 akcija Imleka u Vlasništvu Akcionarskog fonda i 17.764 akcija u vlasništvu PIO Fonda. Na Beogradskoj berzi cena jedne akcije Imleka juče je bila 3.469 dinara. Najviša cena te vlasničke hartije u proteklih godinu dana bila je 3.480 dinara, a najniža 2.500 dinara. Imlek je u većinskom vlasništvu (80,5 odsto akcija) Denjub fuds grupe kojom upravlja investicioni fond Slaford. U vlasništvu Akcionarskpog fonda je oko 1,5 odsto akcija Imleka, a PIO fond raspolaže sa 0,22 odsto akcija.

Prodaja akcija Imleka u vlasništvu Akcionarskog i PIO fondaAgencija za privatizaciju saopštila je danas da će na Beogradskoj berzi početi prodaju akcija kompanije Imlek u vlasništvu Akcionarskog fonda i Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO).

Na prodaju će biti ponuđeno 120.456 akcija Imleka u Vlasništvu Akcionarskog fonda i 17.764 akcija u vlasništvu PIO Fonda.

Na Beogradskoj berzi cena jedne akcije Imleka juče je bila 3.469 dinara. Najviša cena te vlasničke hartije u proteklih godinu dana bila je 3.480 dinara, a najniža 2.500 dinara.

Imlek je u većinskom vlasništvu (80,5 odsto akcija) Denjub fuds grupe kojom upravlja investicioni fond Slaford. U vlasništvu Akcionarskpog fonda je oko 1,5 odsto akcija Imleka, a PIO fond raspolaže sa 0,22 odsto akcija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik