U planu rekonstrukcija pruge Banjaluka - Novi Grad

Bez autora
Apr 16 2014

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović razgovarao je danas sa delegacijom češke kompanije "OHL" o mogućnostima rekonstrukcije željezničke pruge Banjaluka - Novi Grad.U razgovoru Čubrilovića i delegacije "OHL-a", koju je predvodio regionalni direktor Zdenek Zedniček, istaknut je značaj kompletnog remonta ove dionice sa kontaktnom mrežom, kao i rekonstrukcija tunela Križevići na pruzi Zvornik – Tuzla.

U planu rekonstrukcija pruge Banjaluka - Novi GradMinistar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović razgovarao je danas sa delegacijom češke kompanije "OHL" o mogućnostima rekonstrukcije željezničke pruge Banjaluka - Novi Grad.

U razgovoru Čubrilovića i delegacije "OHL-a", koju je predvodio regionalni direktor Zdenek Zedniček, istaknut je značaj kompletnog remonta ove dionice sa kontaktnom mrežom, kao i rekonstrukcija tunela Križevići na pruzi Zvornik – Tuzla.

Sastanku je prisustvovao i generalni direktor "Željeznica Republike Srpske" Dragan Savanović, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik