I ove godine Jadrolinijina dužobalna linija

Bez autora
Apr 16 2014

Jadrolinijin brod "Liburnija" i ove će godine od 1. lipnja do 30. rujna prevoziti putnike i vozila od Rijeke do Dubrovnika, priopćeno je iz Jadrolinije. Tvrtka će uvrstiti dužobalnu liniju u red plovidbe za ovogodišnju sezonu te počinje prodavati karte, provoditi pojačane promotivne aktivnosti i pripremati "Liburniju" za plovidbu od Rijeke do Dubrovnika. Linija će se, kao i prošlih godina, održavati od početka lipnja do kraja rujna, i to dva puta tjedno. Polasci iz Rijeke su ponedjeljkom i petkom, a iz Dubrovnika četvrtkom i nedjeljom. Jadrolinija smatra da dužobalna linija, zbog svoje tradicije i jedinstvenog ugođaja putovanja, ima nespornu turističku važnost i da je prepoznatljiv brend na tržištu emitivnih turističkih zemalja.

I ove godine Jadrolinijina dužobalna linijaJadrolinijin brod "Liburnija" i ove će godine od 1. lipnja do 30. rujna prevoziti putnike i vozila od Rijeke do Dubrovnika, priopćeno je iz Jadrolinije.

Tvrtka će uvrstiti dužobalnu liniju u red plovidbe za ovogodišnju sezonu te počinje prodavati karte, provoditi pojačane promotivne aktivnosti i pripremati "Liburniju" za plovidbu od Rijeke do Dubrovnika.

Linija će se, kao i prošlih godina, održavati od početka lipnja do kraja rujna, i to dva puta tjedno. Polasci iz Rijeke su ponedjeljkom i petkom, a iz Dubrovnika četvrtkom i nedjeljom.

Jadrolinija smatra da dužobalna linija, zbog svoje tradicije i jedinstvenog ugođaja putovanja, ima nespornu turističku važnost i da je prepoznatljiv brend na tržištu emitivnih turističkih zemalja.

Održavanje linije omogućit će i kontinuitet plovidbe kako bi se zadržala pomorska povezanost sjevera i juga Hrvatske cjelovitom prometnom vezom, ali i iskorak, prema kojemu ova linija ima budućnost, posebice u smjeru transformacije u novi turistički proizvod, stoji u priopćenju.

Napominju da je, radi održavanja linije, održan niz sastanaka Jadrolinije i predstavnika Splita, Rijeke, Dubrovnika, Korčule, Hvara i Staroga Grada te Primorsko-goranske, Splitsko-dalmatinske, Dubrovačko-neretvanske županije i općine Mljet.

Definiranje konačnog oblika ekonomskog modela još je u tijeku, no pozitivan ton pregovora pokazuje da je lokalna uprava i samouprava svojim uključivanjem prepoznala važnost dužobalne linije sa stoljetnom tradicijom, stoji u priopćenju.

Jadrolinija naglašava da će održavanje dužobalne linije osigurati punu zaposlenost te realizirati njezin plan zapošljavanja za ovogodišnju sezonu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik