Građani dužni 29 miliona

Bez autora
Apr 21 2014

Ukupan dug građana po osnovu kreditnih kartica na kraju prošle godine iznosio je oko 29 miliona eura, a po dozvoljenim minusima na tekućim računima 13,92 miliona, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG). U odnosu na podatke iz 2012., dug građana po osnovu kreditnih kartica građana smanjen je šest odsto, a po dozvoljenim minusima 5,9 odsto. Iz CBCG su kazali da je na kraju decembra prošle godine dug po osnovu kreditnih kartica imalo oko 27,2 hiljade građana. U dozvoljenom minusu bilo je oko 67,36 hiljada građana, naveli su iz CBCG.

Građani dužni 29 milionaUkupan dug građana po osnovu kreditnih kartica na kraju prošle godine iznosio je oko 29 miliona eura, a po dozvoljenim minusima na tekućim računima 13,92 miliona, pokazuju podaci Centralne banke (CBCG).

U odnosu na podatke iz 2012., dug građana po osnovu kreditnih kartica građana smanjen je šest odsto, a po dozvoljenim minusima 5,9 odsto.

Iz CBCG su agenciji Mina biznis kazali da je na kraju decembra prošle godine dug po osnovu kreditnih kartica imalo oko 27,2 hiljade građana.

"U dozvoljenom minusu bilo je oko 67,36 hiljada građana", naveli su iz CBCG.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik