Air Serbia najavljuje promotivne cene letova za Varšavu

Bez autora
Apr 21 2014

Air Serbia najavljuje otvaranje nove rute 29. maja 2014. godine koja će svakodnevnim letovima povezivati Beograd i Varšavu. Tim povodom najavljena je promotivna prodaja karata.Cene karata u promotivnom periodu na relaciji Beograd - Varšava počinju od 99 evra (uključujući sve takse i dodatne troškove) i važe za period putovanja od 29. maja do 25. oktobra 2014. godine. Kupovina karata moguća je do 25. aprila 2014. godine.

Air Serbia najavljuje promotivne cene letova za VaršavuAir Serbia najavljuje otvaranje nove rute 29. maja 2014. godine koja će svakodnevnim letovima povezivati Beograd i Varšavu. Tim povodom najavljena je promotivna prodaja karata.

Cene karata u promotivnom periodu na relaciji Beograd - Varšava počinju od 99 evra (uključujući sve takse i dodatne troškove) i važe za period putovanja od 29. maja do 25. oktobra 2014. godine. Kupovina karata moguća je do 25. aprila 2014. godine.

Izuzetno mi je zadovoljstvo što mogu da najavim obnavljanje letova između Beograda i Varšave posle 15 godina. Ova linija između dva glavna grada bez sumnje će značiti putnicima koji putuju zbog posla, zbog odmora i zadovoljstva, a biće podrška daljoj saradnji i razvoju u raznim oblastima kao što su ekonomija, sport i kultura. Takođe, ova ruta će omogućiti kvalitetnu uslugu i povezanost od Varšave preko Beograda do drugih regionalnih destinacija, izjavio je tom prilikom Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e.

Raspored letova petkom uveče iz Varšave do Beograda, sa povratkom u nedelju uveče, pruža idealno vreme za putnike koji turistički dolaze u glavni grad Srbije vikendom. Beograd je poznat po svom bogatom kulturnom i istorijskom nasleđu, kao i zanimljivom noćnom životu.

Gostima na letovima iz Varšave omogućava se povezanost kroz matični aerodrom u Beogradu sa 24 destinacije uključujući Abu Dabi, Larnaku, Bukurešt, Istanbul, Atinu, Sofiju, Tel Aviv, Varnu, Solun, Sarajevo, Podgoricu i Skoplje.

Ova usluga takođe pruža pogodne veze putnicima preko matičnog aerodroma Air Serbia-e Nikola Tesla u Beogradu do brojnih ključnih destinacija na Bliskom Istoku, Aziji, Africi i Australiji, uz podršku strateškog partnera Etihad Airways-a. Tokom cele godine Air Serbia omogućava dobre konekcije za letove ka SAD i Kanadi, uz podršku code share partnera.

Letovi na relaciji Beograd - Varšava obnovljeni su nakon pauze od 15 godina i poslednjeg leta koji je obavljen 1999. godine. Ruta ima dugu istoriju, počev od prvog leta pre 66 godina koji je uveden od strane prethodnika Jat Airways-a, Jugoslovenskog aerotransporta, i saobraćala je od 1947. do 1992.

U skladu sa novim izgledom i modernom letilicom, usluga na letu je takođe osvežena novim izborom menija, besplatnim pićem, dok su u biznis klasi gostima ponuđeni individualni iPad tablet računari, sa velikim izborom za zabavu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik