Beograd dobija još jedan hotel

Bez autora
Apr 21 2014

Beograd će uskoro dobiti još jedan moderan hotel, "Radison blu old mil", sa poslovnom kulom, čija je izgradnja u završnoj fazi. Prema rečima predstavnika Grupe "Soravia", radi se završno doterivanje fasade, uređuju se instalacije i priprema opremanje. Planirano je da unošenje nameštaja, opreme i inventara bude završeno do polovine godine. Probni rad će početi u avgustu, a zvanično otvaranje predviđeno je za septembar. Hotel će se prostirati na 25.000 kvadratnih metara, imaće 236 soba, 15 apartmana, restoran, bar, konferencijsku dvoranu od oko 500 mesta i parking. Poslovna kula sa staklenom fasadom ima 12 spratova, a kompanijama će biti ponuđeno u najam 3.400 kvadratnih metara prostora. U hotelu će biti zaposleno 120 radnika.

Beograd dobija još jedan hotelBeograd će uskoro dobiti još jedan moderan hotel, "Radison blu old mil", sa poslovnom kulom, čija je izgradnja u završnoj fazi.

Prema rečima predstavnika Grupe "Soravia", radi se završno doterivanje fasade, uređuju se instalacije i priprema opremanje.

Planirano je da unošenje nameštaja, opreme i inventara bude završeno do polovine godine. Probni rad će početi u avgustu, a zvanično otvaranje predviđeno je za septembar.

Hotel će se prostirati na 25.000 kvadratnih metara, imaće 236 soba, 15 apartmana, restoran, bar, konferencijsku dvoranu od oko 500 mesta i parking.

Poslovna kula sa staklenom fasadom ima 12 spratova, a kompanijama će biti ponuđeno u najam 3.400 kvadratnih metara prostora. U hotelu će biti zaposleno 120 radnika.

Hotel se gradi renoviranjem zgrade Starog mlina u Bulevaru vojvode Mišića 15, nedaleko od beogradskog Sajma i sve je pod nadzorom Zavoda za zaštitu spomenika kulture. Sve što je od materijala sačuvano, koristi se u obnovi objekata.

Kompanija "Soravia" je nedavno i u Beču otvorila hotel "Sofiensale" renoviranjem zgrade stare 175 godina, a u kompaniji kažu da ih posebno zanimaju stara zdanja, jer imaju svoju istorijsku priču, koja je zanimljiva za turiste.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik