Klisović: Uvode se povjerenici za investitore

Bez autora
Apr 23 2014

Zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova Joško Klisović najavio je sinoć da se uvode povjerenici za investitore koji bi trebali olakšati ulaganja u Hrvatsku. Dužnost povjerenika, koji se uvode u sklopu projekta gospodarske diplomacije, bit će uspostava izravnog kontakta s mogućim investitorima kojima će biti stalno na raspolaganju, rekao je Klisović. Ne jedna osoba, nego više njih, po jedna za svakoga investitora, od 0 do 24 sata, dodao je. Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić najavila je jučer da će se Vlada ovaj tjedan pokušati dogovoriti o potezima za privlačenje investicija, koje se smatraju najvažnijim čimbenikom za vraćanje rasta hrvatskoga gospodarstva. Kazala je da je prošli tjedan imala prvi sastanak sa skupinom investitora koji žele ulagati u Hrvatsku, a očekuje još dva takva sastanka.

Klisović: Uvode se povjerenici za investitoreZamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova Joško Klisović najavio je sinoć da se uvode povjerenici za investitore koji bi trebali olakšati ulaganja u Hrvatsku.

Dužnost povjerenika, koji se uvode u sklopu projekta gospodarske diplomacije, bit će uspostava izravnog kontakta s mogućim investitorima kojima će biti stalno na raspolaganju, rekao je Klisović u Dnevniku 3.

Ne jedna osoba, nego više njih, po jedna za svakoga investitora, od 0 do 24 sata, dodao je.

Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić najavila je jučer da će se Vlada ovaj tjedan pokušati dogovoriti o potezima za privlačenje investicija, koje se smatraju najvažnijim čimbenikom za vraćanje rasta hrvatskoga gospodarstva. Kazala je da je prošli tjedan imala prvi sastanak sa skupinom investitora koji žele ulagati u Hrvatsku, a očekuje još dva takva sastanka.

Rekla je da investitori na tim sastancima informiraju o teškoćama pri ulaganju u Hrvatsku. Spomenula je imenovanje osoba zaduženih za otklanjanje teškoća koje proizlaze iz nedovoljno brzog djelovanja državne uprave.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik