Cijene struje u Crnoj Gori više nego u Srbiji i BiH

Bez autora
Apr 23 2014

Domaćinstvo koje potroši mjesečno 600 kilovatsati, od toga 200 u višoj tarifi a 400 u jeftinijoj, u Crnoj Gori će dobiti račun od 52 eura, u Bosni i Hercegovini 41 a u Srbiji od svega 25 eura. Ti iznosi se dobiju kada se na kalkulatorima potrošnje koji se nalaze na sajtovima elektroprivreda ovih država unesu podaci o istom primjeru potrošnje u kategoriji domaćinstva za dvotarifna brojila. Kada se ukucaju podaci o potrošnji kalkulatori izbace sve stavke koje se nalaze i na računu. Najkomplikovaniji obračun cijene struje u regionu ima Elektroprivreda Crne Gore.

Cijene struje u Crnoj Gori više nego u Srbiji i BiHDomaćinstvo koje potroši mjesečno 600 kilovatsati, od toga 200 u višoj tarifi a 400 u jeftinijoj, u Crnoj Gori će dobiti račun od 52 eura, u Bosni i Hercegovini 41 a u Srbiji od svega 25 eura.

Ti iznosi se dobiju kada se na kalkulatorima potrošnje koji se nalaze na sajtovima elektroprivreda ovih država unesu podaci o istom primjeru potrošnje u kategoriji domaćinstva za dvotarifna brojila.

Kada se ukucaju podaci o potrošnji kalkulatori izbace sve stavke koje se nalaze i na računu.

Najkomplikovaniji obračun cijene struje u regionu ima Elektroprivreda Crne Gore.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik