"Nisan lania" za internet generaciju

Bez autora
Apr 23 2014

Japanska autokompanija "Nisan" predstavila je na aktuelnom Međunarodnom sajmu automobila u Pekingu, novu konceptnu limizinu "lania".Japanski proizvođač prošle godine otvorio je novi dizajnerski centar u Kini, a "lania" je njegov drugi projekt nakon koncepta "frend-mi" i predstavlja viziju limuzine namenjene generaciji rođenih posle osamdesetih. Vozilo je opremljeno prepoznatljivom V-mošn prednjom rešetkom i glavnim svetlima u obliku bumeranga.

"Nisan lania" za internet generacijuJapanska autokompanija "Nisan" predstavila je na aktuelnom Međunarodnom sajmu automobila u Pekingu, novu konceptnu limizinu "lania".

Japanski proizvođač prošle godine otvorio je novi dizajnerski centar u Kini, a "lania" je njegov drugi projekt nakon koncepta "frend-mi" i predstavlja viziju limuzine namenjene generaciji rođenih posle osamdesetih, piše francuski list "Auto Plus".

Vozilo je opremljeno prepoznatljivom V-mošn prednjom rešetkom i glavnim svetlima u obliku bumeranga.

Novi model ima i "lebdeći" krov, uglasta LES svetla i suptilni difuzor ugrađen u zadnji odbojnik.

Slike unutrašnjosti putničke kabine za sada nisu dostupne, ali kako tvrdi sam proizvođač, dizajnirana je u skladu s potrebama digtalnog životnog stila mlađe generacije, tako da će najvjerojatnije biti ispunjena "Nisanovom" najnovijom tehnološkom opremom.

Serijska proizvodnja automobil zavisiće od reakcija posetilaca pekinškog sajma automobila.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik