Ko će preuzeti "Busplus"?

Bez autora
Apr 23 2014

Sekretar Privremenog organa Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je postojeći ugovor vezan za "Busplus" na snazi, ali da će biti raspisan tender za izbor novog operatera u gradskom prevozu. Kao što znate postojeći ugovor je na snazi. Biće raspisan novi tender, a kada bude bio raspisan novi tender, po njegovom završetku biće potpisan novi ugovor, tako da će to ići u skladu sa procedurom, odgovorio je Vesić na pitanje da li građani treba da plaćaju karte u prevozu i da li kontrolori mogu da ih kažnjavaju. Početkom aprila, predstavnici Gradske uprave nisu postigli dogovor sa firmom "Apeks" oko daljeg funkcionisanja "Busplus" sistema, zbog čega je tada saopšteno da će biti održan tender za izbor novog operatera u gradskom prevozu.

Ko će preuzeti "Busplus"?Sekretar Privremenog organa Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je postojeći ugovor vezan za "Busplus" na snazi, ali da će biti raspisan tender za izbor novog operatera u gradskom prevozu.

"Kao što znate postojeći ugovor je na snazi. Biće raspisan novi tender, a kada bude bio raspisan novi tender, po njegovom završetku biće potpisan novi ugovor, tako da će to ići u skladu sa procedurom", odgovorio je Vesić na pitanje da li građani treba da plaćaju karte u prevozu i da li kontrolori mogu da ih kažnjavaju.

Početkom aprila, predstavnici Gradske uprave nisu postigli dogovor sa firmom "Apeks" oko daljeg funkcionisanja "Busplus" sistema, zbog čega je tada saopšteno da će biti održan tender za izbor novog operatera u gradskom prevozu.

"Izdao sam nalog Sekretaratu za saobraćaj i Direkciji za javni prevoz da se krene u pripremu dokumentacije za novi tender za izbor novog operatera sa kojim bi Grad Beograd kreirao sistem na potpuno novim osnovama, od kojih bi najveću korist imali Beograd i Beogradani", rekao je tada Predsednik Privremenog organa Siniša Mali.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik