U avgustu izlazi novi Windows

Bez autora
Apr 24 2014

Prema nezvaničnim informacijama Microsoft će od sada mnogo češće imati nadogradnje svog Windows OS-a, tako da se sledeća verzija očekuje već u avgustu. Od predstavljanja Windowsa 8 do verzije 8.1 prošlo je godinu dana.Prva veća nadogradnja Windowsa 8.1 stigla je za svega četiri meseca. Sledeća nadogradnja navodno stiže već u avgustu. Naziv nadogradnje još uvek nije poznat, ali najverovatnije će se zvati Windows 8.2. Od novosti koje će doneti, neke su već najavljene početkom ovog meseca – povratak standardnog "start" tastera i mogućnost izvršavanja Windows Store aplikacija u prozoru.

U avgustu izlazi novi WindowsPrema nezvaničnim informacijama Microsoft će od sada mnogo češće imati nadogradnje svog Windows OS-a, tako da se sledeća verzija očekuje već u avgustu.

Od predstavljanja Windowsa 8 do verzije 8.1 prošlo je godinu dana. Prva veća nadogradnja Windowsa 8.1 stigla je za svega četiri meseca. Sledeća nadogradnja navodno stiže već u avgustu.

Naziv nadogradnje još uvek nije poznat, ali najverovatnije će se zvati Windows 8.2. Od novosti koje će doneti, neke su već najavljene početkom ovog meseca – povratak standardnog "start" tastera i mogućnost izvršavanja Windows Store aplikacija u prozoru.

Lansiranje Windowsa 9 zakazano je za proleće sledeće godine, a do kraja godine očekuju se i dve nadogradnje Windows Phonea 8.1.

Iz Microsofta su već ranije najavili kako će Windowsi (uključujući i Windows Phone) biti besplatni za OEM proizvođače ukoliko će ih koristiti na uređajima s dijagonalom ekrana ispod devet inča.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik