Beogradska nedelja dizajna

Bez autora
Oct 06 2014

Ovogodišnji Belgrade Design Week (BDW) biće održan od 6. do 11. oktobra, a međunarodna konferencija, devetu godinu za redom, od 9. do 11. oktobra. Prateći program BDW-a, obuhvatiće izložbu BDW DIZAJNPARK, profesionalni i gradski program BDW DIZAJNLABS i BDW PREMIERS.Nedelja dizajna održava se pod sloganom “Stvori novu vrednost”. Tema ovogodišnje konferencije je SENSE SQUARED i na njoj će biti predstavljena ostvarenja svetskih i domaćih autora u oblasti arhitekture, reklame, brendiranja, biznisa, komunikacija, dizajna, filma, mode, izdavaštva i preduzetništva.

Beogradska nedelja dizajnaOvogodišnji Belgrade Design Week (BDW) biće održan od 6. do 11. oktobra, a međunarodna konferencija, devetu godinu za redom, od 9. do 11. oktobra.

Prateći program BDW-a, obuhvatiće izložbu BDW DIZAJNPARK, profesionalni i gradski program BDW DIZAJNLABS i BDW PREMIERS.

Nedelja dizajna održava se pod sloganom “Stvori novu vrednost”.

Tema ovogodišnje konferencije je SENSE SQUARED i na njoj će biti predstavljena ostvarenja svetskih i domaćih autora u oblasti arhitekture, reklame, brendiranja, biznisa, komunikacija, dizajna, filma, mode, izdavaštva i preduzetništva.

Tokom Nedelje dizajna biće predstavljen i novi projekat 100% SERBIA, koji na jedinstven način promoviše multimedijalnu izložbu srpske kreativne industrije. Posle Beograda, projekat će biti predstavljen na desetak najvažnijih svetskih destinacija.

Kao i prošlih godina, BDW 2014 će publici predstaviti preko 100 jedinstvenih radova iz više od 20 zemalja, kao i najznačajnija ostvarenja predstavnika srpske kreativne industrije. Sa Nedelje dizajna izveštavaće više od 150 akreditovanih medija iz celog sveta i doprineti da Beograd i Srbija zauzmu mesto na mapi kreativnih lidera. 

Prvi put za proteklih 10 godina, BDW festival održava se pod pokroviteljstvom predsednika Republike Srbije i gradonačelnika Beograda, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, uz podršku ambasada i institucija Japana, Holandije, Švajcarske, Nemačke, Meksika i Izraela.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik