30. Međunarodnom sajmu tekstila, kože, odjeće, obuće, mode i prateće opreme - „IFATEX 2014“

Bez autora
Oct 15 2014

30. Međunarodnom sajmu tekstila, kože, odjeće, obuće, mode i prateće opreme „IFATEX 2014“ će se održati od 15. do 18. oktobra 2014. godine.Organizacijom sajma „Ifatex 2014“ Sarajevski sajam doprinosi promociji industrije tekstila, odjeće, kože i obuće u cilju poboljšanja imidža i predstavljanja ovih industrijskih grana kao atraktivne za strana ulaganja.

30. Međunarodnom sajmu tekstila, kože, odjeće, obuće, mode i prateće opreme „IFATEX 2014“30. Međunarodnom sajmu tekstila, kože, odjeće, obuće, mode i prateće opreme „IFATEX 2014“ će se održati od 15. do 18. oktobra 2014. godine.

Organizacijom sajma „Ifatex 2014“ Sarajevski sajam doprinosi promociji industrije tekstila, odjeće, kože i obuće u cilju poboljšanja imidža i predstavljanja ovih industrijskih grana kao atraktivne za strana ulaganja, saopćeno je iz tog sajma.

Sarajevski sajam je 2013. uspješno organizovao sajamsku manifestaciju IFATEX i niz stručnih edukativnih sadržaja: okrugli sto, prezentacije i promocije, interaktivne radionice, koje su doprinjele stvaranju čvršće sinergije proizvođača, institucija i organizacija koje finansijski i tehnički pružaju podršku kod implementacije projekata za razvoj ovog sektora privrede.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik