Lidl stiže u Kruševac

Bez autora
Jun 12 2014

Predstavnici trgovinskog lanca "LIDL", juče su boravili u Kruševcu. Oni su sa gradonačelnikom Dragijem Nestorovićem i načelnikom Gradske uprave Bojanom Bjelanovićem razgovarali o mogućnostima otvaranja veleprodajnog objekta ovog nemačkog brenda. Trgovinsku ponudu Kruševca uskoro će obogatiti jedan od najjeftinijih evropskih veleprodajnih objekata - kompanije "LIDL". To je precizirano na sastanku u Gradskoj upravi. Grad je pripremio plansku dokumentaciju, a opredeljena je lokacija preko puta "Roda šoping centra" - stari aerodrom. Investitori su zainteresovani za kupovinu zemljišta (greenfiled investicija), a biće upošljena lokalna radna snaga. Nemačka kompanija izrazila je zadovoljstvo spremnošću i raspoloženjem rukovodstva Grada da se maksimalno ubrza procedura i ponude svi traženi uslovi kako bi se sa izgradnjom objekta počelo što pre.

Lidl stiže u KruševacPredstavnici trgovinskog lanca "LIDL", juče su boravili u Kruševcu. Oni su sa gradonačelnikom Dragijem Nestorovićem i načelnikom Gradske uprave Bojanom Bjelanovićem razgovarali o mogućnostima otvaranja veleprodajnog objekta ovog nemačkog brenda.

Trgovinsku ponudu Kruševca uskoro će obogatiti jedan od najjeftinijih evropskih veleprodajnih objekata - kompanije "LIDL". To je precizirano na sastanku u Gradskoj upravi.

Grad je pripremio plansku dokumentaciju, a opredeljena je lokacija preko puta "Roda šoping centra" - stari aerodrom. Investitori su zainteresovani za kupovinu zemljišta (greenfiled investicija), a biće upošljena lokalna radna snaga.

Nemačka kompanija izrazila je zadovoljstvo spremnošću i raspoloženjem rukovodstva Grada da se maksimalno ubrza procedura i ponude svi traženi uslovi kako bi se sa izgradnjom objekta počelo što pre.

Na sastanku su preneti i pozitivni utisci o poslovanju još jedne nemačke kompanije u Kruševcu – "Henkel" i partnerskom odnosu ostvarenom sa Gradom. U tom kontekstu, povoljne i pozitivne poslovne klime i kompanija "LIDL" sagledava svoje buduće poslovanje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik