Uz kupljenu polisu UNIQA putnog osiguranja – poklon osiguranje stana

Bez autora
Jun 22 2014

Kako bi predstojeći letnji odmor bio pravo uživanje, UNIQA je svim korisnicima putnog osiguranja obezbedila poklon osiguranje stana tokom boravka na odmoru. Ovu pogodnost građani mogu iskoristiti do 15. septembra.Iako svi priželjkujemo bezbrižan odmor i radujemo se svakom putovanju u inostranstvu, nezgode se dešavaju onda kad se najmanje nadamo. Sve što je potrebno za odmor bez briga jeste polisa UNIQA putnog osiguranja koja se može kupiti u svakoj poslovnici UNIQA osiguranja ili putem web shop-a bez odlaska u poslovnicu.

Uz kupljenu polisu UNIQA putnog osiguranja – poklon osiguranje stanaKako bi predstojeći letnji odmor bio pravo uživanje, UNIQA je svim korisnicima putnog osiguranja obezbedila poklon osiguranje stana tokom boravka na odmoru. Ovu pogodnost građani mogu iskoristiti do 15. septembra.

Iako svi priželjkujemo bezbrižan odmor i radujemo se svakom putovanju u inostranstvu, nezgode se dešavaju onda kad se najmanje nadamo. Sve što je potrebno za odmor bez briga jeste polisa UNIQA putnog osiguranja koja se može kupiti u svakoj poslovnici UNIQA osiguranja ili putem web shop-a bez odlaska u poslovnicu. Takođe, polisu građani mogu naručiti i putem UNIQA kontakt centra i ona će besplatno, biti dostavljena na željenu adresu.

Kako bi uživanje u letnjem odmoru bilo potpunije, UNIQA je svim korisnicima putnog osiguranja obezbedila poklon osiguranje stana tokom boravka na odmoru, a ova pogodnost može se iskoristiti do 15. septembra.

Osim ove specijalne pogodnosti, UNIQA osiguranje nudi i pristupačne cene polisa putnog osiguranja. Za 10 dana boravka u Grčkoj potrebno je izdvojiti 1.213,00 dinara na ime individualnog osiguranja, pri čemu UNIQA pokriva troškove u iznosu do 30.000 evra u slučaju bolesti ili nezgode tokom boravka u inostranstvu. Na ime individualnog putnog osiguranja, za 10 dana boravka u Turskoj, neophodno je  izdvojiti 1.577,00 dinara, s tim da za ovu zemlju obavezno pokriće troškova iznosi 40.000 evra. UNIQA porodicama nudi tzv. Porodične pakete koji su dodatno povoljniji, pa je za dvoje odraslih i dvoje dece na ime putnog osiguranja potrebno izdvojiti 3.307 dinara za 10 dana boravka u Grčkoj ili 4.299,00 dinara za 10 dana boravka u Turskoj.

UNIQA osiguranje kroz program putnog zdravstvenog osiguranja pomaže u prevazilaženju neprijatnosti ili zdravstvenih tegoba koje se na putovanju mogu dogoditi. Potrebno je samo pozvati Centar za pomoć čiji se broj telefona nalazi na polisi osiguranja, a koji je svim korisnicima UNIQA osiguranja na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji (vikendom i praznicima). Preko centra za pomoć klijenti dobijaju sve potrebne instrukcije koje je potrebno da slede i ono što je posebno važno jeste da klijenti UNIQA osiguranja ne vrše nikakva direktna plaćanja bolnici.

UNIQA putno osiguranje obezbeđuje neophodni lekarski tretman, lekove, rendgenski i ultrazvučni pregled, medicinski prevoz i hospitalizaciju. Izvan medicinskih i zdravstvenih usluga UNIQA osiguranje je tu ukoliko nestane prtljag, zakasni avion, ali i tu da obezbedi pravnu zaštitu i pomoć u slučaju gubitka ili krađe putnih dokumenata. Ova pravila važe za sve destinacije u Evropi i svetu.

Ažurnost u isplati šteta i drugo mesto po ugovorenoj premiji, kao i jednostavnost korišćenja, čine UNIQA putno osiguranje pravim izborom – tokom cele godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik